Hteli mi to da priznamo ili ne (a ne želimo), leto se bliži svom kraju i na njegovo mesto stupa jesen. Septembar počinje za samo nekoliko dana, a godišnje doba u koje ulazimo sa sobom nam već donosi spremne nove trendove. Među modnim i makeup trendovima nalaze se i oni koji nam govore o tome koje će boje kose biti aktuelne u narednih nekoliko meseci, a mi vam ih donosimo u nastavku teksta. Pregledajte ih, pronađite svoj favorit i ofarbajte se pre svih! Budite i vi trendsetter po pitanju boje kose ove jeseni.

Topla espresso boja

Brinete se vraćaju u velikom stilu, a ukoliko ste mislili da je smeđa kosa “dosadna”, varate se. Ona će ove jeseni iznova biti aktuelna, u toploj espresso nijansi sa zlatnim sjajem. Ovu boju kose obožava i jedna od poznatih mladih glumica, i dugogodišnja devojka Leonarda Di Capria, Camila Morrone, a sa ovom njenom fotografijom možete otići pravo do svog frizera. Brinete svoju boju mogu osvežiti jednostavnim prelivom, dok plavuše i riđe devojke mogu tražiti direktno ovu nijansu u salonu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MATT REZ (@colorbymattrez)

Bakarnocrvena

Crvena boja vraća nam se iz jeseni u jesen, i možemo čak reći da je ona na neki način i simbolizuje. Ove jeseni u trendu će biti bakarnocrvena, praktično prirodno riđa kosa, koja odlično pristaje devojkama nežne i svetle puti, sa pegama. Ipak, crvenkasta kosa dostupna je i svima drugima, a ukoliko ste tražili veću promenu u boji kose – ovo je ta. Crvenokose devojke uvek izgledaju bajkovito i romantično, a ono na šta treba da obratite pažnju pri farbanju u crvenu boju je da se ona brzo ispira, i da zahteva redovno održavanje i često ponovno farbanje. Ipak, vredi!

Kosa boje meda i klasja

Ovaj trend se iz leta preliva u jesen, i srećni smo što će nam u ovoj jeseni ostati makar jedan tip boje kose koji deluje kao da je osunčan suncem i koji nas asocira na more. Topla, prirodna plava kosa sa zlatastim sjajem i prelivima u bojama meda i klasja definitivno je hit 2021. godine, što je dobra vest za sve prirodne plavuše. Ovaj tip kose može se održavati redovnim prelivima, a čak i uz mali izrastak izgleda dobro, tako da nemate brige i u slučaju da ste po prirodi brineta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenna Perry (@jennaperryhair)

Comments