Bez obzira na sunčane dane i proleće koje nam obećava lepe trenutke – svi se ponekad ne osećamo baš najbolje, i kao da nismo sasvim svoji. U takvim trenucima, potrebno nam je da se podsetimo da smo vatrene žene koje same kroje svoje sudbine i kojima je ovaj trenutni loš osećaj samo prolazna stanica na putu ka periodu blagostanja i dobrog osećaja. Naravno, ono što nam pri tome pomaže je muzika, a ona prava pesma ne samo što može da nam ulepša dan – već može i da učini da se osećamo kao devojke od milion dolara, i da zablistamo sa novim samopouzdanjem. U nastavku pronađite nekoliko sjajnih muzičkih hitova koji će vas pokrenuti i u kojima ćete uživati!

Dua Lipa – “Levitating”

Dua Lipa je jedna od muzičarki koje kao da tačno znaju kako da prenesu dobru energiju – i ona to čini u većini svojih pesama. Ipak, naš trenutni izbor je jedan od njenih najnovijih hitova pod nazivom “Levitating”, koji zaista čini da se osećamo kao da nam noge više ne stoje čvrsto na zemlji. Ukoliko volite miks retro disko zvuka i savremenog popa, muzika Due Lipe je pravi izbor za vas.

Lizzo – “Good As Hell”

Ako vam je potrebno da instant podignete svoje samopouzdanje (nakon raskida ili jednostavno nakon nekog teškog životnog perioda), ovo je pesma koju bi trebalo da pustite odmah! Lizzo je prava “boginja” sigurnosti u sebe, a ona ne samo što zrači pozitivnom energijom, tu energiju zna da deli i to radi sa velikim zadovoljstvom. Ova pesma vam praktično dođe kao vaša najbolja drugarica, ona koja zna da vas “hajpuje” i da vam kaže da ste najveći car na svetu, i da vas taj lik svakako ne zaslužuje.

Doja Cat ft. SZA – “Kiss Me More”

Doja Cat je nova kraljica pevljivih hitova koje ne možemo da izbacimo iz glave nakon što ih jednom čujemo, a ova pesma je još jedno u nizu ostvarenja koja možemo na slušalicama da vrtimo na repeat. Ovu pesmu možete slušati sa najboljom drugaricom dok se spremate za izlazak, i za nova slamanja srca.

Ariana Grande – “Positions”

Evo i jedne pesme sa ove liste koja će pored toga što će vam podići samopouzdanje, učiniti i da se osećate veoma seksi. Pri slušanju ove pesme preporučujemo vam da pogledate i spot, u kojem nam Ariana pokazuje da jedna žena može biti sve, i da samim tim zaslužuje sve. Nakon ovog spota će se vaš stav i hod promeniti, i garantovano će se svi okretati za vama.

Comments