Hot topics

Kako je protekao Philips Hairstyle Makeover + 3 frizure koje i ti možeš da isprobaš!

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

1/3

Iako do kraja ove godine ima još mnogo da bismo pravile rezime najboljih frizura, sasvim sigurno se može reći da su se neke već izdvojile i učvrstile svoj status “najomiljenijih”. Poznate lepotice ih već uveliko nose, a i mi smo polako počele da ih “kopiramo” i stilizujemo svoju kosu baš na taj način. Uostalom, izdanja poznatih dama sa crvenog tepiha uvek nam predstavljaju savršenu inspiraiju za naš beauty look.

Najpre, nakon Met Gale definitivno se može reći da se paž frizura vratila na velika vrata. Mnoge poznate ličnosti su se odlučile baš za ovu frizuru i time nam pokazale da i kraća kosa i te kako može biti ženstvena i atraktivna, kao i duga. Osim klasičnog paža, možete isprobati i onaj asimetrični, sa prednjim pramenovima koji su duži, a kada vam dosadi kosa koja je “pod konac”, odlučite se da je blago uvijete kako biste dobile sexy messy izgled.

bob Ovo su frizure koje će OBELEŽITI 2016. godinu

U redu, kratak paž jeste sexy, a šta je sa sasvim kratkom, pixie frizurom? Upravo ova frizura je obeležila prethodnu godinu (sećate se kada su najednom svi počeli da se šišaju?) ali je i te kako i dalje aktuelna. Uz efektan nakit i šminku, i sa kratkom kosom ćete izgledati moderno i ženstveno, a kratki pramenovi će savršeno uokviriti vaše lice i učiniti da budete još lepše!

kratko Ovo su frizure koje će OBELEŽITI 2016. godinu

Editors choice