Iako do kraja ove godine ima još mnogo da bismo pravile rezime najboljih frizura, sasvim sigurno se može reći da su se neke već izdvojile i učvrstile svoj status “najomiljenijih”. Poznate lepotice ih već uveliko nose, a i mi smo polako počele da ih “kopiramo” i stilizujemo svoju kosu baš na taj način. Uostalom, izdanja poznatih dama sa crvenog tepiha uvek nam predstavljaju savršenu inspiraiju za naš beauty look.

Najpre, nakon Met Gale definitivno se može reći da se paž frizura vratila na velika vrata. Mnoge poznate ličnosti su se odlučile baš za ovu frizuru i time nam pokazale da i kraća kosa i te kako može biti ženstvena i atraktivna, kao i duga. Osim klasičnog paža, možete isprobati i onaj asimetrični, sa prednjim pramenovima koji su duži, a kada vam dosadi kosa koja je “pod konac”, odlučite se da je blago uvijete kako biste dobile sexy messy izgled.

bob Ovo su frizure koje će OBELEŽITI 2016. godinu

U redu, kratak paž jeste sexy, a šta je sa sasvim kratkom, pixie frizurom? Upravo ova frizura je obeležila prethodnu godinu (sećate se kada su najednom svi počeli da se šišaju?) ali je i te kako i dalje aktuelna. Uz efektan nakit i šminku, i sa kratkom kosom ćete izgledati moderno i ženstveno, a kratki pramenovi će savršeno uokviriti vaše lice i učiniti da budete još lepše!

kratko Ovo su frizure koje će OBELEŽITI 2016. godinu
Comments