Nova godina je počela, pa je pravo vreme da napravimo svojevrsni spisak stvari koje će nam biti neophodne ukoliko želimo da i ove godine zasijamo u punom sjaju, sa stilom. Tako da, sa početkom godine definitivno treba “prelistati” trendove koji će biti vodeći u danima koji su pred nama, stoga, papir i olovku u ruke i napravite svoju “must have” listu:

Torba originalnog dizajna zbog koje će se okretati za vama

Znamo da obožavate torbe, zato je prva na listi morala da bude baš ona – njeno veličanstvo torba. Naravno, znamo da ih volite zato što su praktične, naročito one veće, ali znamo i to da ne možete da im odolite ako su atraktivne, simpatične, originalne… Pa one svaku vašu kombinaciju mogu podići na sasvim novi nivo! Upravo zato, nabavite onu jednu od koje se nećete odvajati, koja “bode oči” i zbog koje ćete izgledati poput prave street style zvezde!

torba Ovo su ključni komadi za 2017. godinu bez kojih nećeš moći!

Par ravne obuće zbog kojeg ćete zaboraviti na štikle

Recite “zbogom” štiklama i kažite “zdravo” svom novom omiljenom paru obuće – ravnim cipelama, baletankama, patikama… Pronađite model koji vam se najviše dopada, a da je ravan, bez potpetica, i za tili čas ćete zaboraviti svoju ljubav prema štiklama! Jer, osećaćete se prijatno i udobno, a uz to ćete izgledati i dalje moderno, bez brige! Sada makar možete pronaći toliko cipelica u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled, iako nemaju visoku petu.

ravna obuca Ovo su ključni komadi za 2017. godinu bez kojih nećeš moći!
Comments