Kad smo bili mlađi, jako su nas intrigirali muško-ženski odnosi, ali smo bili previše mladi za njih. Onda smo fascinirano gledali sve popularne filmove i serije iz našeg doba, živeći kroz njih i usput prikupljajući nerealna očekivanja o tome kako se muškarci ponašaju (i izgledaju!). U nastavku teksta pročitajte koji su to likovi iz filmova i serija čije smo slike držali na pozadini telefona i postere iznad kreveta.

Cole iz serije “Charmed”

Da, naravno da je on prvi na listi. Zbog njega se razvila naša ljubav prema lošim momcima. Što je bio mračniji to je nama bio bolji. Pratili smo njegovu borbu sa zlom stranom sebe i navijale, iako nikad zapravo nismo bile sigurne za koju stranu navijamo. Njegov zaštitnički stav prema Phoebe, čak i kada je bio gospodar zla, davao nam je (lažnu) nadu da baš za svakog muškarca ima nade. Ha-ha.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @loving_inspo25

Baštovan iz serije “Desperate Housewives”

Ne sećamo se kako se zove, a ni ne zanima nas. Vazda smo čekali njegove scene bez majice (što je skoro svaka scena) i gledali ga blentavo baš kao i Gabi sa prozora. Nije bio loš momak, ali je bio prelep momak – a u to vreme nam je to bilo sasvim dovoljno. Za sve one koje vole crne momke, on je bio sve o čemu su maštale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @loving_inspo25

Chuck Bass iz serije “Gossip Girl”

Pola šarma Chucka Bassa dolazi upravo iz njegovog stava. Okej, pomaže i to što je pored očevog, izgradio i sopstveno carstvo i što je voleo Blair na 1001 način. Pomaže mu i to što je posvećen momak, ali ipak u njemu čuči mrak koji ga čini misterioznim i u očima svih žena ovog sveta, neverovatno poželjnim. Pri kraju dvehiljaditih tražili smo Chuckove slike po forumima kako bismo ih stavili na pozadinu telefona, a 10 godina kasnije se pitamo “da li bi ga volele i da nema keš”?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @loving_inspo25

Klaus Mikleson iz serije “Vampire Diaries”

Serija “Vampire Diaries” donela nam je toliko dobrih (muških) likova i kompleksnih dijaloga da nam je bilo jako teško da se odlučimo u kojeg tačno smo zaljubljene. Iako je uvek bila tesna trka između Damona i Klausa, ipak smo se pomalo hipsterski odlučili za Klausa. Njegov britanski naglasak i once-in-a-lifetime ljubav prema Caroline učinila je da mu oprostimo svu surovost i teške reči i ištampamo majicu na kojoj piše “Team Klaus”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @loving_inspo25

Comments