Pandemija je dovela do toga da svi mnogo više vremena provodimo na svojim telefonima nego ranije, ali izgleda da je to uticalo na brojne industrije da razviju svoje originalne aplikacije, kako bi zadržale interesovanje publike. Modni brendovi nisu izuzetak i i te kako su se potrudili da nađu način da ostvare interakciju sa svojim mušterijama kroz niz različitih aplikacija. Te aplikacije ne predstavljaju nužno servise za kupovinu proizvoda, već su često u pitanju aplikacije koje će vam pomoći da osmislite outfit ili kreirate svoj originalni dizajn. Ukoliko ste zaljubljenik u modu, ovo su samo neke od aplikacija koje morate isprobati.

The Yes

Aplikaciju The Yes kreirale su dve žene – jedna koja je radila za brendove poput Sephore i Nordstorma, i druga koja je bila deo marketing tima u Googleu. Njihova originalna ideja bila je kreiranje svojevrsne modne datin aplikacije, u kojoj vam nakon što unesete svoje omiljene boje, stilove i dizajnere, izlaze predloženi odevni komadi kojima možete reći “da” ili “ne”. Aplikacija ima veoma široku ponudu brendova, uključujući fast fashion kuće poput Zare, pa sve do Prade i Bottega Venete. Što više vremena provodite na aplikaciji, to će komadi koje vam ona nudi biti više u skladu sa vašim ukusom.

The RealReal

Pretpostavljamo da ste do sada čuli za ovu platformu koja nudi najširu paletu provereno originalnih dizajnerskih komada. Kreativni tim ove kompanije sada je kreirao aplikaciju putem koje možete kupovati jedinstvene vintage proizvode, ali istovremeno i pretraživati njihovu arhivu i dobiti bliži uvid u neke od retkih dizajnerskih komada iz prošlosti. Takođe možete izabrati svoje omiljene komade i “pratiti” ih kako biste uvek bili obavešteni o najnovijim sniženjima.

Comments