U potrazi za najboljom stilskom inspiracijom često se spontano vratimo Instagramu, na kom veoma moguće već pratimo nekoga čiji nam se stil odevanja i života dopadaju. Iako smo svesni činjenice da, kako su već mnogi rekli “život nije Instagram” – na njemu ipak možemo pronaći žene koje se interesuju za modu i koje svoje omiljene modne kombinacije vole da dele sa celim svetom, te se njima možemo inspirisati. Svakako, modne blogerke su svojim jedinstvenim ukusom i pažljivo odabranim odevnim komadima uspele da izgrade uspešne karijere na internetu, i zato ne možemo osporiti njihov uticaj. Naravno, ideja nije u tome da “slepo” pratite nekoga i ono što on radi, ali u redu je da pokupite neke “cake” i iskopirate nečiju autfit ideju. Zato, ako tražite stilsku inspiraciju – evo nekoliko modnih blogerki sa Instagrama koje bi bilo dobro da zapratite!

Sabina Socol

Sabina Socol je rođena u Rumuniji, a odrasla je u Parizu – te je tako u potpunosti ubrajamo u one najbolje obučene Francuskinje koje jednostavno plene svojim stavom i elegantnošću. Sabina inspiraciju pronalazi u retro divama iz sedamdesetih godina prošlog veka, kao što su Brigitte Bardot ili Jane Birkin, a zatim svoj stajling osveži nekim savremenim i urbanim detaljima. Ah, to je ta francuska klasika! Pored toga što je Influenser, Sabina je model i novinar.

Hannah Crosskey

Hannah je stilistkinja i influenserka, a njen život odvija se u romantičnom Brightonu. Zapratite je ukoliko ste ljubitelji jednostavnih, monohromnih autfita u neutralnim tonovima, kao što su crni, beli i bež. Ona na jedinstven način zna da kreira slojevite stajlinge u kojima kombinuje brendirane odevne komade i one opuštene, sportske ili potpuno anonimne. Uživaćete u njenom minimalističkom pristupu!

Lindsey Holland

Lindsey se pre influenserskog posla profesionalno bavila psihoterapijom, a uz to što je influenserka, ona je i voditeljka jedinstvenog podkasta. Njena najbolja prijateljica Lizzy takođe će se naći na našoj listi kasnije – a one dele i ljubav prema timeless odevnim komadima. Ukoliko ste ljubitelji opuštenih odevnih kombinacija koje možete nositi na svakodnevnom nivou – neka Lindsey bude vaša inspiracija! Ona uvek kupuje onu odeću koju može brzo i lako uklopiti, i zato uvek odlično izgleda. Posmatranjem njenih autfita shvatićete kako da pažljivo planirate šta ćete kupiti, kako bi vam dugo trajalo i kako biste mogli da ga nosite na više načina.

Comments