Kada razmišljamo o modnim blogerkama, ikonama stila sa Instagrama čiji svaki modni korak pratimo – uglavnom nam prvo na pamet padnu aktuelne, mlade poznate ličnosti, koje sa sobom, čini nam se, donose osveženje, savršene odevne kombinacije i blistavo lice i telo koje bismo svi poželeli. Ipak, čak i kada smo u mlađim godinama, svesni smo činjenice da mladost i savršenost ne traju večno, kao i da devojke koje posmatramo na Instagramu i na koje se ugledamo, zapravo nisu “stvarne”. Odnosno, da iza jedne fotografije stoji verovatno savršen život, svakodnevne posete kozmetičkim salonima, vreme za česte treninge, jer u mladosti još uvek nemamo poslovnih i porodičnih obaveza, kao i sigurno malo fotošopa i editovanja nepravilnosti. Iz tog razloga, poželeli smo nekoga ko je stvaran. Nekoga na kome ćemo videti pokoju striju i boru, nekoga čiji će stil biti promišljen i sofisticiran, a ne samo trendy, nekoga ko je kao mi i ko zrači stabilnošću, sigurnošću i mirom. Žene nakon tredeset pete godine svesne su sebe, i dalje su u snazi, imaju oformljen stil i stav – a u nastavku teksta vam predstavljamo naših omiljenih šest blogerki koje imaju preko trideset pet godina i koje nas inspirišu.

Silvia Berri

Silvia Berri je sjajna Italijanka koja je uspešna poslovna žena – uz to što je i influenserka na Instagramu. Ona je communication & strategic marketing menadžer, novinar i lifestyle influenser. Takođe, i dalje bismo je mogli nazvati trendsetterom u svetu mode i aksesoara, a ona nam tu poziciju iznova potvrđuje svojim inovativnim modnim kombinacijama u kojima uživamo. Uz to, ona je brend ambasador Nanis Jewels – ručno pravljenog, italijanskog unikatnog nakita koji spaja tradiciju i savremenost.

Petra Dieners

Petra Dieners je nemačka blogerka na koju se ugledamo, koja savršeno uspeva da spoji elegantnost i sportski, opušteni stil. Ona svakoj svojoj odevnoj kombinaciji da neobični twist, koji vam verovatno ne bi pao na pamet – a kada ga vidite, shvatate da je apsolutno savršen tu gde jeste. Pre uspešne blogerske karijere, Petra je bila veoma uspešni ekonomista, te je ona pravi dokaz da jedna poslovna žena može biti sve – posvećena i karijeri i porodici i sopstvenom stilu, kao i strastima koje je pokreću.

Catherine Summers

Catherine Summers jedna je od naših omiljenih britanskih blogerki, koja razbija konvencionalne postulate stila, koji su postavljeni ženama nakon četrdesete godine, i koju ćete uvek prepoznati po razigranim i neočekivanim odevnim kombinacijama. Ona je posvećena majka i supruga, a na svom blogu se pored mode bavi i generalnim temama vezanim za život žena u srednjim godinama, o kojima se malo piše. Ukoliko ste raspoloženi za miks dezena i boja, Catherine je inspiracija za vas.

Comments