Postoji li uopšte još neko ko nije vrlo radostan jer konačno dolazi proleće, dani kada će biti sve toplije, lepše, te kada i sama energije većine od nas bude dosta pozitivnija i spremnija da nas pokrene na mnogo toga?! Sigurno si i sama veoma srećna zbog toga što ćeš konačno moći da skineš zimsku jaknu, da odložiš čizme do naredne zime, a da polako u svoje garderobere vidiš lepršavije materijale, više boja, što već samo po sebi diže raspoloženje na jedan zavidan nivo. Kad se već raduješ Suncu i toplim danima, raduje se i novim modnim trendovima koji će “opkoliti” prolećne i letnje dane.

Cvetni dezen

Neprikosnoven je, i niko ga i nikada ne može zameniti sa dolaskom lepših, toplijih dana. Trend cvetnog dezena je jedan od onih koji se poput feniksa iznova i iznova rađa, te je prisutan u svakoj sezoni, a najviše tokom proleća i leta. Međutim, ova sezona donosi nešto više ovog dezena, pa možemo slobodno reći “cveća nikad dosta”.

View this post on Instagram

Hot 🌶 . . For shopping link in Bio

A post shared by GIA | Global Influencer Agency (@globalinfluenceragency) on

“Seksi noge”

Da, kao da seksi izgled nogu nekad nije u trendu. Ali, ovog puta ovaj izraz dobija jedno novo značenje koje se ponajviše ogleda u vrlo provokativnim, a opet pristojnim izrezima i šlicevima na suknjama. Duge haljine koje porivaju jednu nogu sasvim, a drugu otkrivaju skoro do samog vrha butine sve su popularnije, kao i suknje koje imaju neobične izreze sa strane ili napred. I baš ovakav izgled tvoje noge treba da imajutokom narednih meseci.

Comments