Nekada mi je glupo da priznam, ali ja zaista obožavam serije. Nekada sebe uhvatim da ne mogu da se setim šta sam poslednje odgledala, jer često gledam i po 3 serije istovremeno. Ja sam pravi maratonac u “bindžovanju” serija! Uživam da ih gledam, a često se vežem i za likove, pa gledam seriju i po više puta. Moje sestre umeju da kažu da imam previše slobodnog vremena, a moji roditelji da bežim iz realnosti, ja se normalno ne bih složila. Kada bih probala da vam ispričam šta sam sve odgledala samo ovog meseca, verujte da ne bih znala… Moja opsesija serijama, socijalni život i obaveze predstaljaju sasvim tri drugačije krajnosti i nemam pojma kako idem ka jednoj, a da istovremeno jednako budem uspešna u drugoj. Od junakinja serije Friends, do Game Of Thrones, ne postoji serija čije stajlinge nisam analizirala, a od nekih likova sam uspela da pokupim i par modnih trikova (naravno ne od GOT junaka). Elem, obožavam modu, te moje oko prvo primeti one dobro stilizovane junakinje, koje zaista mogu poslužiti kao prava modna inspiracija.

Puno sam razmišljala o tome u čiji bih garderober volela da uskočim, ko ima najupečatljivije haljine, poslovna odela, najbolje cipele i evo kako bi izgledao moj Netflix garderober.

Villanelle: Kiling Eve

Villanelle je lik koji nam može pružiti mnoge modne lekcije, uključujući i one šta je u trendu. Sam Perry, stilista serije, je zaista uradio izvanredan posao, koji smo cenili i kome smo se divili i na početku serije, ali stajlinzi kojima je zaslužio naše obožavanje sigurno su pink punk, romantična haljina od tila, dizajnerke Molly Goddard, kao i brokatno Dries Van Noten odelo u baroknom stilu. “Haljine tapete” predstavljenje su kao hit sezone proleće 2020 – iznenađujuće je da je ovaj veoma svestran komad koji se može nositi u mnogim prilikama ponela i zvezda serije Killing Eve u jednoj od epizoda nove sezone, u kombinaciji sa dugim kaubojkama i time je kreirala savršen letnji dnevni stajling. Villanelle uživa u vrhunskoj modi, a svojim kombinacijama u novoj sezoni svojim boemski, retro senzibilitetom oponaša stil svakog grada u kome se nalazi. Vibe 60-ih, 70-ih i 80-ih se posebno oseća u njenim novim stajlinzima. Dok uspešno kombinuje mladalačke outfite, kao što su Dr Martens čizme i pink haljinu, takođe jednako briljira i u sofisticiranim stajlinzima.

Jean Milburn: Sex Education

Ukoliko još uvek niste odgledali seriju Sex Education, ne znam šta čekate… Osim što Gillian Anderson fantastično glumi majku tinejdžera, fantastična je i u boho chic stajlinzima. Njen stil odlikuje se u ljubavi prema dugim haljina, retro bluzama i maramama koje nosi oko vrata. Prekrasne prigušene nijanse narandžaste i zelene, veliki džemperi, štikle, svilene maxi haljine strukirane uz pomoć glomaznog kaiša, sexy, ali uvek svedeni kombinezoni i sofisticiran, ali dovoljan nakit ključni su komadi njenog garderobera. Stajlinge iz serije vrlo lako možeš da iskopiraš, jer neke od komada sigurno možeš pronaći u svom garderoberu, ili u garderoberu svoje mame.

Comments