Skijanje sa stilom

Ova fotografija je ujedno prva fotografija koja nam je najavila glavne uloge u filmu “House of Gucci” i fotografija koja je postavila naša stilska očekivanja od filma. Ona je zaista najbolji prikaz toga kako je nekada izgledao luksuzni život bogataša koji odlaze na skijanje, koji uz manje izmene verovatno i danas ne izgleda baš mnogo drugačije. Krznena šubara, crna rolka i nakit? Ok, rado bismo ovo nosili svake zime, pa makar i samo u gradu.

Krokodilske suze

Iako je ona bila ta koja je naručila ubistvo svog muža, za šta je kasnije optužena i osuđena, Patrizija se na sahrani svog muža pojavila kao unesrećena udovica, u crnoj haljini i sa velom preko lica. Ona je savršeno odigrala ulogu tužne supruge, a tek je kasnije na sudu bila u potpunosti iskrena. Ona je rekla kako je bila besna na njega i želela i sama da ga ubije, ali je na kraju ipak unajmila ubicu jer njen vid nije toliko dobar – a nije želela da promaši.

Bela čipka za ekskluzivne žurke

Patrizia je bila poznata po ekskluzivnim i ekstravagantnim žurkama koje je pravila u Gucci vili u kojoj je živela, a njena velika ljubav bile su tematske žurke. Jedna od njih bila je žurka sa temom bele boje, na koju su svi gosti, uključujući i zvanice poput porodice Kennedy, morali doći u belom. Takođe, na ovoj žurki su i hrana, piće i poslastice bili u beloj boji, a mi Lady Gagu u ulozi Patrizije možemo videti u haljini od bele čipke, sa ogrtačem od istog materijala.

Naslovna fotografija: instagram.com/ladygaganownet

Jovana Pantić

Comments