Crveni tepih, koji je sinoć bio ispred Staples centra u Los Anđelesu, imao je samo dva pravila – socijalnu distancu i visoku modu. Prestižni događaj, koji se već 63. put održava, ovaj put vodio je Trevor Noah. On je otvorio ceremoniju tako što je objasnio kako će izgledati Grammy dodela nagrada u doba korone i naglasio važnu, iseljujuću ulogu koju je muzika imala u toku prošle godine.

Grammy crvenih tepih poznat je po smelim i nadmoćnim modnim kombinacijama, pa nismo ništa manje ni očekivali od muzičkih zvezda – a ovo su autifiti koji su nas najviše oduševili.

Taylor Swift

Iako nam je, kad vidimo cvetni print u proleće, prva asocijacija sarkastična opaska Meril Strip iz filma “Đavo nosi Pradu”- Cveće u proleće? Revolucionarno; zaista moramo da priznamo da Taylor u haljini Oscara de la Rente upravo tako i izgleda.

Dua Lipa

Dua Lipa, koja je nominovana za šest Grammyja, bila je oličenje glamura, stigavši na crveni tepih u svetlucavoj Versace haljini do poda sa motivom leptira. Kako je objasnila, lepitiri su ovoj godini imali veliku simboliku za nju, i zato se odlučila baš za ovu kombinaciju.

Megan Thee Stallion

Prolećne palete na crvenom tepihu često mogu lako da se zamene fluorescentnim. Upravo zato se Megan odlučila za jarkonarandžastu Dolce & Gabanna haljinu bez naramenica, sa ogromnom mašnom na zadnjoj strani. Izgled je upotpunila narandžastim štiklama istog dizajnera, ukrašenim draguljima.

 

Harry Styles

Harry je na ovom crvenom tepihu kanalisao svoju unutrašnju Cher iz filma “Clueless”. Gucci odelo koje se sastoji od žutog kariranog sakoa i braon pantalona, uklopio je sa lila boom kako na crvenom tepihu, tako i dok je nastupao.

Comments