Kada nismo u prilici da odemo u šoping i nabavimo nove komade kojima bismo osvežili svoj garderober sa dolaskom nove sezone, u pomoć priskaču trikovi za stilizovanje koji mogu da učine da izgledamo modernije i drugačije – sa istim starim stvarima kombinovanim na nove različite načine! U nastavku ti zato otkrivamo najzanimljivije trikove koje smo uočili na dosadašnjim modnim revijama za sezonu proleće/leto, a koji ti mogu pomoći da ovog proleća izgledaš sveže i trendi!

MiuMiu: Kardigan kao baza

Kardigan je jedan od onih komada koji je obeležio skoro svaku reviju koju smo do sada pogledali i jedan od onih komada koji je doživeo veliki i uspešan povratak na modnu scenu i street style kulturu. Plus, ne samo da smo ga nosili ove zime, već se od njega nećemo opraštati ni ovog proleća (naročito kada govorimo o onim laganijim modelima i materijalima), a na MiuMiu reviji smo otkrili i novi način kako da ga nosimo – kao “osnovu” autfita na koju se dalje ređaju novi “slojevi”. Kardigan ispod haljine, na primer, može da bude zanimljiv način da uneseš neke novine u svoj prolećni garderober.

Burberry: Svilena marama kao kaiš

Marama odavno više nije aksesoar rezervisan samo za predeo oko vrata – sada je nosimo i na glavi, oko zgloba ruke, kao ukras na tašni, kao majicu samu po sebi, ali i kao kaiš! S tim što nam Burberry predlaže da to ne bude neka tanana marama koja se neće ni istaći na farmerkama ili suknji. A ne – go big(ger)! Evo i primera:

Khaite: Mini haljina preko farmerki

Spoj haljina i pantalona možda jeste u stilu devedesetih, ali Khaite revija je dokazala da se ovaj trend može ispratiti i sada, u 21. veku! Odaberi interesantnu mini haljinu i ponesi je uz farmerke uskih ili ravnih nogavica i omiljene sandale. Odlična dnevna, ali i večernja varijanta!

Comments