Naravno, svi horoskopski znakovi su romantični – svako na svoj način. Neki možda deluju hladno i daleko, ali su zapravo tako topli iznutra, dok će ti za neke odmah biti jasno da su prosto stvoreni za ljubav! Ova četiri znaka se izdvajaju kao najromantičnija u svojim kategorijama (vazdušni, vatreni, vodeni, zemljani znakovi). Za neke ćeš možda biti iznenađena, a za neke ćeš sigurno reći – znala sam!

Lav

Od svih vatrenih znakova, Lav je naromantičniji! Lavovi imaju “najveće” srce, a njihove veze su uvek duge, strastvene, prave ljubavi. Iako Lavove mnogi doživljavaju kao sebične i samožive, to uopšte nije istina – kada vole, oni su spremni da urade sve za svoju ljubav i na taj način postaju najverniji i najposvećeniji partneri ikada. Lav će se uvek žrtvovati i uvek će biti na tvojoj strani – ako te voli.

Bik

Među zemljanim znakovima, Bik je na prvom mestu kada je reč o romantici. Čak, Bikovi su pravi majstori za romantiku i smatraju se najvernijim znakom Zodijaka. Bikovi su tako slatki, nežni i divni, oni tipovi koji će omiljenu pesmu posvetiti osobi koju vole. Ah! Čak, veruje se da su sve one najbolje ljubavne pesme koje te uvek rasplaču napisali upravo Bikovi. A ako to umeju, sasvim sigurno umeju da ispišu lepu ljubavnu priču…

Comments