Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/2

Naravno, svi horoskopski znakovi su romantični – svako na svoj način. Neki možda deluju hladno i daleko, ali su zapravo tako topli iznutra, dok će ti za neke odmah biti jasno da su prosto stvoreni za ljubav! Ova četiri znaka se izdvajaju kao najromantičnija u svojim kategorijama (vazdušni, vatreni, vodeni, zemljani znakovi). Za neke ćeš možda biti iznenađena, a za neke ćeš sigurno reći – znala sam!

Lav

Od svih vatrenih znakova, Lav je naromantičniji! Lavovi imaju “najveće” srce, a njihove veze su uvek duge, strastvene, prave ljubavi. Iako Lavove mnogi doživljavaju kao sebične i samožive, to uopšte nije istina – kada vole, oni su spremni da urade sve za svoju ljubav i na taj način postaju najverniji i najposvećeniji partneri ikada. Lav će se uvek žrtvovati i uvek će biti na tvojoj strani – ako te voli.

Bik

Među zemljanim znakovima, Bik je na prvom mestu kada je reč o romantici. Čak, Bikovi su pravi majstori za romantiku i smatraju se najvernijim znakom Zodijaka. Bikovi su tako slatki, nežni i divni, oni tipovi koji će omiljenu pesmu posvetiti osobi koju vole. Ah! Čak, veruje se da su sve one najbolje ljubavne pesme koje te uvek rasplaču napisali upravo Bikovi. A ako to umeju, sasvim sigurno umeju da ispišu lepu ljubavnu priču…

Editors choice