Kada volite modu u stanju ste da inspiraciju pronađete svuda! I sama moda je takva da možete dosta da istražujete, isprobavate, eksperimentišete, igrate se… Što kreativnije to bolje! Ipak, naravno da se i jednostavne kombinacije računaju jer njih zaista treba umeti da nosite. Mala crna haljina neće izgledati identično glamurozno na svakome, zar ne?

Bilo kako bilo, mi smo svoju modnu inspiraciju danas pronašli na Instagram profilima ovih devojaka i slobodno možemo konstatovati da su ove dame neke od najstilizovanijih na našoj omiljenoj mobilnoj aplikaciji. Koja od njih vam je najinspirativnija?

Aleksa Čung je engleski model i voditeljka. Šta je tako posebno na njenom profilu? Njeni stilizovani prijatelji! Volećete fotografije na kojima je ona iz ugla njenih prijatelja, fotografije njenih prijatelja i nje i fotografije koje je ona snimila, a koje pokazuju njene trendi prijatelje.

Ešli Medkve je glumica i modna blogerka. Zapratićete je ne samo zbog sjajnih odevnih kombinacija, već i zbog sjajnih fotografija obroka i mudrih citata.

Kejtlin Keli, modna direktorka, pravi savršene fotografije sa putovanja koje su tako pune stila. Inspirativno!

Comments