Znate onaj dobar osećaj ušuškanosti i sigurnosti koji vam daju stare serije u kojima ste uživali kada ste bili mlađi? E sada, znate li i onaj osećaj uzbuđenja kada izađe neka potpuno nova serija koju do sada niste gledali, a koja vam definitivno deluje kao da “obećava”? Zamislite da ta dva osećaja mogu da se spoje? Tu smo da vam kažemo da je to moguće, a spoj ove dve krajnosti nalazi se upravo u reboot verzijama starih serija! U novim izdanjima starih serija dobijamo i osećaj poznatosti, i nove informacije koje hrane našu radoznalost – i zato su one savršene za one binge večeri kada želimo da se opustimo i uživamo. U nastavku teksta vam predstavljamo nekoliko naših predloga rebootovanih klasika, koje možete gledati ovog, ili nekog narednog vikenda.

Saved By The Bell

Kultna tinejdž serija “Saved By The Bell” emitovala se od 1989. do 1992. godine, kada je ovaj tip serija bio naročito popularan, ali uspela je da u našim srcima i sećanjima ostane daleko duže – te smo veoma uzbuđeni što je dobila svoje novo izdanje! Ono što nas u ovoj seriji dodatno raduje je činjenica da ćemo pored nekih novih lica i likova videti i one stare glumce iz originalne serije koji su nam nedostajali i koji sada igraju odrasle verzije svojih likova i suočavaju se sa nekim sasvim novim dilemama i problemima.

Gossip Girl

Serija “Gossip Girl” definitivno je obeležila celu jednu generaciju, a sve mi smo kao devojčice sanjale da izgledamo kao Serena, ili da simpatija glasa za nas milion puta, kako bismo postale kraljica mature – kao što je to nedostižni i misteriozni Chuck učinio za Blair. Moda, tračevi, ljubavna drama, prestižna srednja škola i jedna osoba koja zna sve o svima, a čiji je identitet nepoznat, šta više poželeti od jedne serije? Takođe, kada na sve to dodamo današnje modne trendove i društvene mreže koje su u ovom vremenu daleko razvijenije i popularnije, možemo samo da zamislimo šta nas čeka, i zato jedva čekamo reboot ovog klasika među serijama!

The Twilight Zone

Ukoliko ste ljubitelji misterija i horor priča, sigurno ste nekada voleli i gledali jedinstveni serijal pod nazivom “Zona sumraka”. Ime ove serije toliko je poznato da je počelo da se koristi i kao kolokvijalni izraz, a uticaj ovog serijala na horor žanr je zaista nemerljiv. Veoma smo radosni što iza reboota ovog serijala stoji reditelj Jordan Peele, koji nam je već poznat po sjajnim horor i triler filmskim ostvarenjima kao što su “Get Out” i “Us”.

Comments