Ako smo patike obožavali sezonama unazad, onda ćemo ih sada obožavati još i više! Od bilo koje druge obuće smo se totalno odvikli, a kada svemu tome pridodamo činjenicu da je sve više i više odličnih modela, kako prema dizajnu, tako i prema performansama, jasno je da ćemo još dugo negovati bliskost i povezanost sa ovim tipom obuće.

Iva 4 1 e1593007960935 Ovo su patike koje su osvojile sve trendsetere   i sad ih i mi želimo!

Ogrlica i prstenje: Glory Box Jewelry (Pokret Concept Store), bodi: Paspul (Klasa), pantalone: Project 100011011 (Pokret Concept Store), sako: P….S….Fashion

Ovog leta, u pogledu mode, sve se vrti oko udobnosti i praktičnosti, te je to još jedan razlog zašto se rado okrećemo svojoj omiljenoj sportskoj obući. U patikama se osećamo toliko dobro da sasvim legitimno možemo da osvojimo svet, a još kada one svojim izgledom prate i vodeće modne trendove, dobijamo win-win situaciju – i dobar osećaj i dobar izgled! Zato, ove sezone nosimo modele koji prijaju našim stopalima, ali i koji izgledaju dovoljno atraktivno da se mogu nositi od jutra do večeri, kako uz džins i sako, tako i uz helanke i duks. I već smo pronašli model koji ispunjava sve naše kriterijume!

Kristina 1 e1593009576478 Ovo su patike koje su osvojile sve trendsetere   i sad ih i mi želimo!

Jakna: Ladies Nation, bluza: Mrva Ivana Stojanović (Klasa), nakit: Glory Box Jewelry (Pokret Concept Store), farmerke: Koton

Da li si primetila da su se Instagram profili poznatih trendsetera poslednjih dana obojili u narandžasto? To je zbog fenomenalnih Reebok Zig Kinetica patika koje svojim specifičnim i laganim cik-cak đonom u jarko narandžastoj boji privlače pažnju, dok klasična crna koja dolazi u kombinaciji sa njom čini ovaj model univerzalnim izborom za svaki dan i svaku priliku.

Lea 2 e1593009604916 Ovo su patike koje su osvojile sve trendsetere   i sad ih i mi želimo!

Narandžasti kupaći: Paspul (Klasa), providni bodi: Alle ‘Marie (Klasa), prstenje: Glory Box Jewelry (Pokret Concept Store), pantalone: C&A

Stil. Performanse. Dodatna energija. Sve što od jednog modela patika želimo – da ih nosimo uvek, da prate svaku našu odevnu kombinaciju, ali i raspoloženje, i da olakšavaju svaki korak!

Majda 3 e1593011524106 Ovo su patike koje su osvojile sve trendsetere   i sad ih i mi želimo!

Šuškavac: PÖBEL (Studio Plug), narukvica: Glory Box Jewelry (Pokret Concept Store), majica, farmerke, torbica: Koton, minđuše: Parfois

Drugačije. Kreirane da oduševe. Zar je moguće osećati se drugačije kada na stopalima imamo Zig Kinetica model? Oduševili smo se prateći načine na koje ih naši trendseteri nose, a sada smo spremni da i sami oduševljavamo u njima! U kojoj kombinaciji ćeš ih ti nositi?

Petra 3 e1593011664468 Ovo su patike koje su osvojile sve trendsetere   i sad ih i mi želimo!

Bodi: Beba Lingerie (Pokret Concept Store), ogrlica: Artifact Design (Pokret Concept Store), pantalone: Koton

Reebok Zig Kinetica su kreirane za one koji vole da se istaknu, kako svojim stilom, tako i svojom energijom. Pored neobične estetike, ove patike su posebne i zbog svojih karakteristika – zahvaljujući Floatride Fuel tehnologiji model pruža poseban osećaj udobnosti prilikom svakog kontakta sa podlogom. Uz to, Zig Energy kalup daje stabilnost, usmerava i vraća kinetičku energiju koja se dobija svakim korakom, dok se jedinstvena Zig Energy mreža na đonu širi se i skuplja, garantujući neophodnu responzivnost.

Tea 2 e1593009885112 Ovo su patike koje su osvojile sve trendsetere   i sad ih i mi želimo!

Majica: PÖBEL (Studio Plug), bluza ispod majice: Okimi (Klasa), farmerke: Koton, minđuše: Parfois

Sada već legendarna ZigTech tehnologija prvi put je predstavljena 2010. godine, kada je postavila novi standard po pitanju dizajna i performansi. Zig Kinetica spaja inovativnu sportsku tehnologiju sa modernim stilom i kao takva predstavlja #musthave model ove sezone.

Voja 1 e1593009926887 Ovo su patike koje su osvojile sve trendsetere   i sad ih i mi želimo!

Duks: Error of Harmony (Plug Studio), bela majica: C&A, pantalone: Beosport

Fotografije: Mihailo Milovanović

Ivana 

Comments