Zaključili ste da je vreme za neku sezonsku promenu, ali niste sigurni za koju? Imamo predlog, zašto se ne biste ošišali? Razumemo, možda biste i želeli, ali vam fali ideja i inspiracije, i zato vam pristižemo u pomoć sa idejama koje su bazirane na vašem horoskopskom znaku! Frizura je često odlika po kojoj vas ljudi prepoznaju i služi da najbolje naglasi vaše jedinstvene crte ličnosti, pa zašto se ne biste ovog puta pre odlaska kod frizera konsultovali sa zvezdama oko svoje? U nastavku teksta predstavljamo vam savršenu frizuru za svaki znak zodijaka, i celebrity ličnosti koje ih nose.

Ovan – messy stepenasta kosa 

Ovnovi su poznati kao butnovnici jedinstvenog stila, oni koji su uvek raspoloženi za avanturu i samim tim – potrebna im je messy, neobična frizura koja će već na prvi pogled ukazivati na njihov neprikosnoven stav. Savršena frizura za njih je naravno neuredna, spontano nameštena, stepenasta kosa, u dužoj ili kraćoj varijanti. Inspiracija za ovakav tip frizure nam je čuvena manekenka Suki Watterhouse.

Bik – midi dužina sa blago uvijenim krajevima

Midi dužina je veoma praktična, a istovremeno i apsolutno stylish u svakom trenutku. Bikovi su poznati kao osobe koje vole timeless i šik lookove, pa je upravo zato ovo savršena frizura za njih. Ona izgleda kul, uredno i nikada neće izaći iz mode. Inspiracija za ovu frizuru nam je glumica Jodie Comer, poznata po ulozi u seriji “Killing Eve“.

Blizanci – bob u stilu Francuskinja

Blizanci su poznati kao inteligentni, radoznali i zabavni, pa nije ni čudo što se često odlučuju za promene na kosi. Oni će biti spremni na rizik, a ove sezone uzbudljiva frizura koja zahteva da isečete dugu kosu je šik bob u stilu Francuskinja – idealan za Blizance koji žude za velikom promenom. Ovaj look je dinamičan i playfull, a inspiracija za njega nam je Instagram blogerka Taylor Lashae.

Rak – stepenasta kosa sa šiškama koje uokviruju lice

Rakovi su poznati kao nežni, lojalni i porodični tipovi, a savršena frizura za njih takođe mora biti spontana i simpatična. Najbolja frizura za Rakove upravo iz tih razloga je spontano i blago stepenovana kosa do ramena, sa šiškama koje uokviruju lice i stapaju se sa ostatkom frizure. Rakovima lepo stoje i smeđa i plava boja kose, sve dok izgledaju prirodno – tako da samo odaberite svoj favorit. Za ovaj look inspirisala nas je francuska blogerka Sabina Socol.

Lav – bujna i duga kosa sa stepenima oko lica

Vrlo je jasna prva asocijacija na Lavove – bujna griva i stav. Lavovi su poznati kao ponosni, verni i kreativni, a njihova bujna kosa bi to trebalo i da oslika. Savršena frizura za Lavove je zato upravo duga, bujna i stepenasta kosa koja će se nemirno vijoriti, a inspiraciju za nju pronašli smo kod muzičarke Jennifer Lopez.

Devica – uredni bob koji uokviruje lice

Device, uredne, promišljene, vredne i kreativne, traže urednost i u načinu na koji stilizuju kosu, ali vole i one frizure koje će istaći njihove jedinstvene ličnosti. Savršena frizura za Device je bob koji uokviruje lice, sa malo dužim šiškama koje će moći lako da se isfeniraju, tako da je uvek svaka dlaka na svom mestu – a inspiraciju za ovaj look pronašli smo kod blogerke Karoline Ościk-Alame.

Comments