Došlo je vreme i za prvi odlazak u kozmetički salon u 2022. godini! Želimo da se u potpunosti posvetimo sebi i “častimo” se manikirom, pedikirom, feniranjem, masažom, tretmanom lica… Sve želimo! Ukoliko se slažete sa nama i uz to uživate u poigravanju sa raznovrsnim, nesvakidašnjim manikirima i volite da vam nokti budu on point, ovo je pravi tekst za vas. U nastavku vam predstavljamo 6 novih trendy manikir predloga, sa kojima možete otići pravo u svoj omiljeni kozmetički salon! Bilo da ste ljubitelji minimalizma ili sasvim suprotne estetike, imamo predlog za vas.

Životinjski dezen

Životinjski dezeni, kao što su leopard, zebra i slično, definitivno će se vratiti u 2022. godini – godini u kojoj konačno želimo da se opustimo i prepustimo uživanju, nekon svega kroz šta smo prošli. Poigrajte se, kombinujte dezene ili pak izaberite svoj omiljeni i nosite njega, sve je dozvoljeno. Takođe, dezen za koji se odlučite ne mora biti u prirodnim bojama, već može biti razigran i raznobojan, u paleti koja vam najviše “leži”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MANICURE (@sansilt)

Suptilne šljokice 

Ipak, ako ne volite preterano da se ističete i ne zanimaju vas dezeni i kombinacije boja – predlažemo vam klasične, kratke, zaobljene nokte sa bezbojnim lakom i suptilnim šljokicama. Ovaj tip manikira svoj povratak je doživeo još u 2021. godini, a u 2022. tu je da se zadrži. Vole ga ruskinje, a primetili smo i da postaje sve popularniji na Instagramu. Nije ni čudo, jer sa njim manje/više ne možete pogrešiti i savršeno se uklapa uz gotovo svaki autfit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MANICURE (@sansilt)

Perfect nude 

Ništa bez savršene nude nijanse! Nude lakovi za nokte ostaju timeless opcija kojoj se uvek vraćamo, a oni odlično izgledaju i na dužim, špicastijim noktima. Do sada smo nude nijanse uglavnom vezivali za kraće nokte i minimalistički look, ali sada je vreme da učinimo da izgledaju glamurozno i seksi, uz promenu oblika noktiju i dodatak zlatnog nakita!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melanie (@overglowedit)

Comments