Svaka nova modna sezona nam donese mnoštvo noviteta kada je reč o trendovima koji će se nositi tokom narednih meseci, ali i mnogo novih lica koja, polako ali sigurno, počinju da ostavljaju svoj trag na svetskoj modnoj sceni. Tako će biti i ove godine, s obzirom na to da nam je ovogodišnja Nedelja mode u Njujorku u prvi plan istakla mlade devojke koje slove za zvezde u usponu svetske modne scene. Njihove karijere su tek na početku, ali to ne znači da neće dostići visine koje su dosegle mnoge njihove koleginice. Evo prilike da neke od njih upoznate!

Adesuva Aigevi

Jedan pogled na Adesuvu Aigevi, manekenku koja u sebi ima kineske i nigerijske korene, dovoljan je da shvatite zašto je čelnici modne industrije toliko vole. Nakon što su je modni skauti otkrili sa 17 godina, ova mlada manekenka se pojavila u editorijalima i kampanjama brendova kao što su Tom Ford i Glossier, dok je čari modne piste prvi put osetila upravo na Nedelji mode u Njujorku.

zvezde u usponu svetske modne scene 1 Ovo su zvezde U USPONU svetske modne scene

Šana Džekvej

Ne viđa se često da je prva sezona na modnim pistama jedne manekenke upravo haute couture sezona. Upravo je to pošlo za rukom mladoj Šani Džekvej, koju smo upoznali na reviji modne kuće Chanel (i to ne jednom, već dva puta), dok je do sada ova devojka neobične lepote krasila i lookbook Cruise kolekcije modne kuće Louis Vuitton. Ne čudi vas što je baš ona odabrana za jednu od lepotica koje će prošetati pistom njujorške Nedelje mode? Ni nas!

zvezde u usponu svetske modne scene 2 Ovo su zvezde U USPONU svetske modne scene

Rijanon Mekonel

Ukoliko redovno pratite dešavanja na svetskoj modnoj sceni, onda ste Rijanon sigurno primetili u videu iz prolećne kampanje brenda Gucci, ali i na fotografijama iz kampanje za liniju donjeg veša modne kuće Calvin Klein. Ako, pak, niste, krajnje je vreme da to uradite sada, jer ovu mladu damu čeka sjajna karijera na svetskoj modnoj sceni.

zvezde u usponu svetske modne scene 3 Ovo su zvezde U USPONU svetske modne scene
Comments