Leto nas uvek asocira ne samo na lepo vreme, već i na mnogo zabave. A upravo takvo pozitivno raspoloženje motiviše nas da se rado poigramo sa svojim stilom i isprobamo nove trendove koji nam se već smeše iz izloga omiljenih radnji. Naravno, nećemo uvek slepo pratiti trendove već ćemo ih vešto uklopiti u svoj lični stil i time sebi obezbediti savršenu modnu kombinaciju.

Ovog leta kao jedan od dominantnih trendova koji ćemo sasvim sigurno obožavati jesu – pruge. Reč je o dezenu koji je tako jednostavan, a tako savršen, podseća nas na more, na lepo vreme, na eleganciju, na vanvremenski pariski šik… Prosto, podseća nas samo na lepe stvari. A upravo to i doprinosi našem lepom osećaju noseći upravo ovakav dezen.

Ono što pruge takođe čini našim savršenim izborom kada je reč o svakodnevnim kombinacijama jeste to što se one mogu nositi u svim prilikama – počevši od ležernih, preko poslovnih, pa sve do onih najsvečanijih. Uz odgovarajuće detalje lako ćete dobiti savršeni izgled iz snova dostojan revija najpoznatijih i najprestižnijih modnih brendova.

Za kakav god autfit da se odlučite ukoliko imate neki prugasti detalj, sasvim sigurno ćete osvežiti svoju kombinaciju i učiniti je mnogo upečatljivijom. Neka to bude jednostavna majica koja će odlično “ukrasiti” svedene crne odevne komade ili vaš omiljeni džins.

Comments