Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Kako da pomogneš svojoj BFF da ima više samopouzdanja i vere u sebe?

Kozmetika Afrodita pod sloganom “Cveće je u modi, moda je u cveću” predstavila je novu liniju Secret garden gelova. Na potpuno originalan način, inspirisana cvećem, kreatorka Maja Štamol kreirala je haljine za svaki cvetni gel. Balerine Nacionalne fondacije za igru Aje Jung kreacije su oživele na najbolji način. Program je vodio Boško Jakovljević, pa je modno-beauty kutak bio potpun.

Nova linija kremno-uljanih gelova, zavodljiva ruža, divlja orhideja, očaravajuća magnolija, raskošni božur, proizvodi su koji će vam ulepšati predstojeće letnje dane!

afrodita 1 Ovog leta ćete uživati u sjajnim gelovima za tuširanje afrodita 2 Ovog leta ćete uživati u sjajnim gelovima za tuširanje afrodita 3 Ovog leta ćete uživati u sjajnim gelovima za tuširanje afrodita 4 Ovog leta ćete uživati u sjajnim gelovima za tuširanje afrodita 5 Ovog leta ćete uživati u sjajnim gelovima za tuširanje

Editors choice