Kao što i same znate sa promenom godišnjih doba menjaju se i trendovi kada su boje lakova za nokte u pitanju.

Zimi nosite tamnije i jače boje na noktima, ali zato čim se vreme malo otopli u vama se budi želja da nokte ukrasite nekim veselijim i nežnijim manikirom. Zato i ne čudi što se sa prvim toplim danom devojke već ponesu neke nežne boje na svojim noktima. Ove sezone pored ostalih trendova kada je manikir u pitanju pastelne boje postaju obavezan detalj na vašim noktima.

Osim boja u nežnim nijansama i šare su umerenije i blaže, tako da i na to obratite pažnju kada birate idealan manikir za ovu sezonu. Ukoliko brigu o vašim noktima prepuštate prefesionalnom licu onda tačno naglasite šta očekujete od prolećnog manikira i koje boje vam prijaju, jer ipak treba da gledate svoje nokte svakog dana po ceo dan.

Od boja poželjne su sve pastelne nijanse, roze, plava , lila, žuta, boja kajsije, mint… Ono što bi moglo biti zanimljivo, ukoliko vam svakodnevne i poslovne obaveze to dopuštaju, jeste da svaki nokat nalakirate u drugu boju ili da bar jedan nokat bude u drugoj boji ili nekoj šari koja podrazumeva kombinaciju više boja.

Comments