Da li ste i vi oduševljene što je proleće napokon stiglo? Iako i dalje nije tako lepo, sunčano i toplo vreme kakvo se od proleća i očekuje, kalendar kaže da je novo godišnje doba tu i nama je to dovoljno da bismo osetile nalet pozitivne energije. Odjednom imamo motivaciju za sve, srećnije smo, raspoloženije, a kako će žena drugačije da izrazi svoje emocije, bilo loše, bilo dobre, nego – kupovinom! Jer, sada kada smo tako oduševljene što ćemo napokon moći da nosimo tanke, lagane stvari i osećamo se mnogo lepše i ženstvenije, imamo želju da iste takve stvari i nabavimo. A uzročno-posledično, provodimo sate i sate “češljajući” po Internetu i istražujući šta će to u novoj sezoni biti aktuelno.

Dakle, ako ste se prepoznale u prethodnim rečenicama, obradovaće vas nova ideja šta to lepo sebi možete da kupite i zablistate ovog proleća. Reč je o novom trendu kome sigurno nećete moći da odolite, a to su – majice bez ramena. I čak, ne samo majice, već i bluze, košulje, tunike… Šta god! Slobodno pustite mašti na volju i odaberite onaj komad garderobe bez ramena koji vam se najviše dopada i koji vam najbolje stoji.

Za nežan i romantičan look, odaberite elegantnu košulju koja ima isečena ramena. Možda deluje nesvakidašnje, ali je reč o jako efektnoj kombinaciji u kojoj ćete sigurno biti primećene. Osim toga, dolaze u obzir i jednostavne bluze ili elegantnije majice koje su takođe kreirane tako da nemaju ramena, a možete ih nositi doslovno uz sve – od helanki i farmerica pa sve do šortseva i suknji. Sa crnim i belim modelima nikada nećete pogrešiti jer su najpraktičniji, pa lako možete dobiti kombinacije koje su i ležerne, ali i elegantne.

majice bez ramena 1 Ovog proleća ćeš OBOŽAVATI majice bez ramena! majice bez ramena 2 Ovog proleća ćeš OBOŽAVATI majice bez ramena! majice bez ramena 3 Ovog proleća ćeš OBOŽAVATI majice bez ramena!

Za moderan, ali i efektan stajling, odaberite gornje delove bez ramena koji su drugačiji od onoga što obično viđamo u prodavnicama, ili što nam prvo pada na pamet kada kažemo “majice bez ramena”. Budite originalne i “iščačkajte” nešto neobično. Tunike u hipi stilu ukrašene vezom i pletivom mogu biti dobar izbor, kao i majice sa “puf” rukavima, recimo. Svakako ćete izgledati slatko i neobično.

Ukoliko želite da ispratite ovaj simpatični prolećni trend, možete odabrati i košulju zanimljivog dezena sa rasečenim rukavima koji se mogu vezati u mašnu. Ovo do sada nismo tako često viđale, pa će se verovatno mnogim vašim drugaricama svideti vaša interesantna kombinacija.

majice bez ramena 5 Ovog proleća ćeš OBOŽAVATI majice bez ramena! majice bez ramena 6 Ovog proleća ćeš OBOŽAVATI majice bez ramena! majice bez ramena 7 Ovog proleća ćeš OBOŽAVATI majice bez ramena!
Comments