Brand Marx lansirao je kolekciju za proleće/leto 2016, koja hrabro prkosi ustaljenim modnim pravilima kombinujući hrabre boje, upečatljive uzorke i zaigrane krojeve. Kroz atraktivne linije AtmosphereBotanic i Oriental, kreiran je originalan mix neonskih boja, eteričnih cvetnih uzoraka i misteriozne čipke, koji će nesumnjivo osvojiti sve zaljubljenike u modu koji se usuđuju biti primećeni. Nova kolekcija naglašava modnu viziju brenda Marx koji kroz slogan “Clothes for the people“ promiče opušten, ali jedinstven stil odevanja, uz neizostavne moderne krojeve, kvalitetne materijale i besprekornu udobnost.

4 1 Ovog proleća nosimo neon, print i čipku! 3 1 Ovog proleća nosimo neon, print i čipku!

Zvezde proleće/leto kolekcije su sunčano žuta, topla koralna, nebesko tirkizna, mornarski plava nijansa sa savršeno upotpunjenim printom cveća, egzotičnih ptica i morskih motiva. Za nju, Marx predstavlja maštovite haljine za svaku priliku, klasične mantile s dugmadima, kaišem i lepo oblikovanim kragnama koji se kombinuju s neverojatnom lakoćom, pantalone i suknje izvanredne udobnosti idealne za svaku urbanu avanturu te širok raspon majica i košulja za podizanje svake modne kombinacije. Za njega, posebno se izdvajaju pantalone različitih krojeva i uzoraka te majice s originalnim printevima i natpisima, uz pažljivo osmišljene košulje i jakne koje će u svakom trenutku pružiti osećaj nenadmašne udobnosti.

 

51 Ovog proleća nosimo neon, print i čipku!2 1 Ovog proleća nosimo neon, print i čipku!1 1 Ovog proleća nosimo neon, print i čipku!

Ovog proleća zaboravite uniformisane modne smernice i inspirišite se smelim kombinacijama boja i dezena nove Marx kolekcije koja će vas jedinstvenom modnom pričom izdvojiti iz mase i povesti u avanturu života!

Posetite sajt www.marxclothes.com/rs

Comments