Koliko god volele svoj posao, moramo priznati da nam svakodnevno smišljanje novih poslovnih kombinacija ipak pomalo zadaje glavobolju. Naročito ako je tu i otežavajuća okolnost u vidu dress koda. I koliko god mislile da je jednostavno poštovati pravila business oblačenja, ako ih treba poštovati svaki dan – na kraju izgubimo inspiraciju. Zato smo danas rešili da vam makar malo olakšamo predstojeći ponedeljak i predložimo vam trendi, elegantnu kombinaciju koja će biti savršena za vaš novi radni dan.

Kao i uvek, mi smo svoju inspiraciju pronašli u radnjama Fashion Company-a, a odlučili smo se za “proverenu” kombinaciju elegantne bele košulje, uske crne suknje i jednostavnih crnih salonki. Sa ovakvim stajlingom nikada nećete pogrešiti kada je poslovna prilika u pitanju, a pritom ćete izgledati jako profesionalno i stilizovano.

Naš izbor ove subote je prelepa bela Maison Scotch košulja ukrašena tankom crnom trakom koja se može vezati u mašnu i time dati sasvim drugačiji izgled celom autfitu. Upravo zbog takve kragne neće vam biti potrebna ogrlica, a ukoliko ipak želite da stavite neki nakit, neka to budu sitne minđuše. Takođe, naš predlog je i da kosu skupite u elegantnu punđu kako biste na pravi način istakle svoju novu omiljenu košulju za poslovne prilike.

kosulja Ovu kombinaciju MORAŠ poneti već u ponedeljak!
Comments