Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

1/3

Često pratimo šta to poznate devojke nose i kakve odevne komade, te zbog čega baš njih biraju za sebe, a onda u samo nekoliko dana od svega toga naprave glavne i vodeće trendove u jednoj sezoni. One imaju tu moć u savremenom svetu da za jednu i najjednostavniju stvar učine da je svi kupe, nose u svim situacijama, jer kao i uvek, i ovo je vreme kada se zvezde prate u korak i “kopiraju” od strane mlađih, a često i starijih. Međutim, jedan trend je ipak većinu ovog puta iznenadio, jer deluje, pa možemo reći malo čudno.

Cipele i uopšte obuća, glavna su strast i ljubav svake žene, te sa njima skoro nijedna ništa drugo neće porediti. Veza između žena i cipela je neraskidiva, ali nije ni sasvim objašnjiva. pa je ni ne razlažemo kako bismo je u potpunosti shvatili. Za jednim čizmama, sasvim neobičnog i neočekivanog oblika i izgleda, “poludeli” su najpoznatiji svetski modeli, pa ih gledamo još od brojnih modnih pista i predstavljanja kolekcija, njihovih svečanijih, ali i svakodnevnih autfita.

čizme 1 Pantalone ili čizme? Sigurno si već čekirala ovaj trend! čizme 8 Pantalone ili čizme? Sigurno si već čekirala ovaj trend!

Editors choice