Često pratimo šta to poznate devojke nose i kakve odevne komade, te zbog čega baš njih biraju za sebe, a onda u samo nekoliko dana od svega toga naprave glavne i vodeće trendove u jednoj sezoni. One imaju tu moć u savremenom svetu da za jednu i najjednostavniju stvar učine da je svi kupe, nose u svim situacijama, jer kao i uvek, i ovo je vreme kada se zvezde prate u korak i “kopiraju” od strane mlađih, a često i starijih. Međutim, jedan trend je ipak većinu ovog puta iznenadio, jer deluje, pa možemo reći malo čudno.

Cipele i uopšte obuća, glavna su strast i ljubav svake žene, te sa njima skoro nijedna ništa drugo neće porediti. Veza između žena i cipela je neraskidiva, ali nije ni sasvim objašnjiva. pa je ni ne razlažemo kako bismo je u potpunosti shvatili. Za jednim čizmama, sasvim neobičnog i neočekivanog oblika i izgleda, “poludeli” su najpoznatiji svetski modeli, pa ih gledamo još od brojnih modnih pista i predstavljanja kolekcija, njihovih svečanijih, ali i svakodnevnih autfita.

čizme 1 Pantalone ili čizme? Sigurno si već čekirala ovaj trend! čizme 8 Pantalone ili čizme? Sigurno si već čekirala ovaj trend!
Comments