Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/3

Često pratimo šta to poznate devojke nose i kakve odevne komade, te zbog čega baš njih biraju za sebe, a onda u samo nekoliko dana od svega toga naprave glavne i vodeće trendove u jednoj sezoni. One imaju tu moć u savremenom svetu da za jednu i najjednostavniju stvar učine da je svi kupe, nose u svim situacijama, jer kao i uvek, i ovo je vreme kada se zvezde prate u korak i “kopiraju” od strane mlađih, a često i starijih. Međutim, jedan trend je ipak većinu ovog puta iznenadio, jer deluje, pa možemo reći malo čudno.

Cipele i uopšte obuća, glavna su strast i ljubav svake žene, te sa njima skoro nijedna ništa drugo neće porediti. Veza između žena i cipela je neraskidiva, ali nije ni sasvim objašnjiva. pa je ni ne razlažemo kako bismo je u potpunosti shvatili. Za jednim čizmama, sasvim neobičnog i neočekivanog oblika i izgleda, “poludeli” su najpoznatiji svetski modeli, pa ih gledamo još od brojnih modnih pista i predstavljanja kolekcija, njihovih svečanijih, ali i svakodnevnih autfita.

čizme 1 Pantalone ili čizme? Sigurno si već čekirala ovaj trend! čizme 8 Pantalone ili čizme? Sigurno si već čekirala ovaj trend!

Editors choice