Holivudska ikona Merlin Monro svojevremeno je napravila neverovatan bum kada je rekla da u krevetu nosi samo nekoliko kapi parfema “Chanel No. 5”. Prodaja ovog parfema je nakon toga toliko porasla da je on i danas jedan od najpopularnijih na svetu.

I zaista, samo nekoliko kapi pravog parfema može upotpuniti vaš celokupan izgled i dati mu poseban pečat.

Mi vam danas predstavljamo mirisne note koje će vam pomoći da budete još zavodljivije i jednostavno neodoljive.

Parfemi cvetnih nota idealni su za sve žene koje žele da budu primećene i zavodljive. Odaberite parfem koji u sebi sadrži note šampanjca, cvet kajsije, crveni biber, belu freziju, neven i rajsko cveće i nećete se pokajati.

parfemi mirisne note koje zavode 1 Parfemi: Mirisne note koje zavode

Jedan od definitivno najzavodljivijih parfema u sebi sadrži bogate cvetne note koje zajedno sa notama maline, nerolija i mandarine daju savršen miks. Sam parfem u svojoj bazi sadrži cvetove narandže i jasmina, kao i vanilu, beli slez i sandalovinu.

Ako volite mirisne note Orijenta, onda je parfem koji sadrži note zelenog čaja i bergamota pravi izbor za vas. Ako uz to sadrži i orhideju, freziju, ružu i jasmin, uz pačuli i mošus, onda ga definitivno morate poneti za prvi sastanak sa dečkom.

Sve žene koje žele da budu primećene to ne mogu izbeći ako se odluče za parfem sa mirisnim notama maline i bergamota, uz dodatak cvetova ljubičice, ruže, narandže i mošusa.

parfemi mirisne note koje zavode 2 Parfemi: Mirisne note koje zavode

Ako volite nešto diskretnije, ali jednako zavodljive parfeme, onda je kombinacija voćnih i cvetnih nota idealan izbor za vas. Nama se posebno dopada mešavina cveta ljubičice, grejprfuta i jagode sa jasminom, gardenijom, mošusom i vanilom.

Volite mešavinu citrusnih i cvetnih nota u parfemu? Odlučite se za kombinaciju cveta pomorandže, maline i bergamota. Uz nju odlično idu i mirisne note ružejasmina, ćilibara, mošusa i sandalovine.

Za sve žene koje vole jak miris vanile u parfemima, preporučujemo vanilu u kombinaciji sa ljiljanom, sandalovinom i mošusom. Verujte nam, nećete se pokajati.

parfemi mirisne note koje zavode 3 Parfemi: Mirisne note koje zavode

Moderne žene koje vole mirne, ali upečatljive i ženstvene note parfema trebalo bi da biraju one koji u sebi sadrže magnoliju, ljubičicu i jasmin, uz neizostavnu bazu sa belim mošusom.

Ako ste, pak, ljubitelj glamuroznih parfema, odlučite se za one koji u svojoj bazi sadrže magnoliju i sveže note dunje, kruške i breskve. Uz ove mirisne note odlično idu i jasmin, ljiljan, ruža, frezija, vanila i mošus, jer će im one dati neverovatnu draž i poseban pečat.

Izvor fotografija: salonsalonindestin.com, lacentraldelperfume.com, vspressroom.com

Jasna Đorđević

Comments