Njegovo je ime Bond. Bond No 9. Parfemski brend u potpunosti inspirisan Njujorkom dobio je ime po ulici u kojoj je nastao, a njegovi mirisi nose imena kvartova, trgova, četvrti ovog kaleidoskopskog grada. Zato zatvorite oči. Zakoračite… I neka vas mirisi ponesu.

BOND no 9 u Metropolitenu Parfemi: Sve zvezde Njujorka

BOND No 9 u “Metropolitenu”

Endi Vorhol (Andy Warhol) je jednom rekao: “Moj omiljeni miris je prvi miris proleća u Njujorku”. U svom studiju na Junion Skveru – njujorškoj četvrti u kojoj su sada piljarnice koje vrve od cveća i voća – napravio je niz cvetnih printova.

Bond No 9 je napravio svoj mirisni portfolio posvećen Endi Vorholu, iz kog izdvajamo baš ovaj cvetni: Andy Warhol Union Square sa mirisima đurđevka, frezije, breze, mošusa.

Andy Warhol Union Square 1 Parfemi: Sve zvezde Njujorka

Andy Warhol Union Square

Odvažite se da siđete do Harlema, oslušnite džez i onjušite senzualnost, razmetljivost i hvalisavost mirisa New Haarlem – kafa i vanila dominiraju.

New haarlem bond Parfemi: Sve zvezde Njujorka

New Haarlem

Spustite se sad u Chinatown, okićen lampionima, užurban i nakrcan prodavnicama hrane od kojih voda kreće na usta, baš kao i od sočnog mirisa Bond No 9 Chinatown: breskvin cvet, tuberoza, pačuli.

chinatown bond Parfemi: Sve zvezde Njujorka

Chinatown

Pridružite se protestima ispred Wall Streat-a, osluškujte i osetite tako sterilan, a tako privlačan – miris novca!

Wall street Parfemi: Sve zvezde Njujorka

Wall Street

Potražite žurke i ludi provod, jer šta je Njujork bez njih. Spustite se na Coney Island. Tamo vas čekaju kokteli i slatkiši: koktel Margarita, cimet, čokolada, karamela…

Coney Island bond Parfemi: Sve zvezde Njujorka

Coney Island

Brend Bond No 9 stvorila je francuska parfimerka Loris Ram (Laurice Rahme), nakon 25 godina života u Njujorku. Takav grad zaslužuje da njegovi mirisi budu zvezde, a u svakoj zvezdi koncentrovan je miris od najkvalitetnijih sastojaka.

U Srbiji su dostupni samo u parfimeriji “Metropoliten”.


Parfimerija Metropoliten, ugao Zmaja od Noćaja i Kralja Petra, Beograd. Jedinstven izbor ekskluzivnih parfema i kozmetike. www.metropoliten.rs 

Comments