Paris Haute Couture Week je u toku, a osim raskošnih toaleta najpoznatijih modnih brendova koje su prikazane na revijama, ni street style izdanja nisu ništa manje dobra. Kako sam pojam “Haute Couture” bukvalno označava “visoko šivenje”, što podrazumeva ručnu izradu luksuznih i grandioznih kreacija nastalih u najpoznatijim ateljeima širom Pariza, definitivno je reč o originalnim kreacijama koje zaista ostavljaju bez daha. Čak i u svojim street style “varijantama”, ono što možemo lako da zaključimo jeste – budite originalne i smele i spajajte čak i nespojivo!

Na ulicama Pariza ovih dana se zaista može videti mnogo neobičnih, ali tako neodoljivih autfita. Recimo, kombinacija farmerki i haljine možda u prvi mah ne izgleda “logično”, ali kada malo bolje razmislite i pogledate – ovakav spoj može biti i te kako zanimljiv i trendi. Pronađite svoju omiljenu haljinu, ponesite je uz odgovarajući džins i budite primećene!

Osim toga, devojke sa ulica Pariza predstavile su i sve popularniji trend nošenja haljina nalik na kaputiće. Zanimljivo, zar ne? A ukoliko volite neobične printove i dezene, šta kažete na suknju sa – mačkama? Dakle, zvanično je – igrajte se sa svojim stilom i ne plašite se da ponesete nešto “otkačeno”.

paris 2 Paris Haute Couture Week: Najbolja Street Style izdanja paris 3 Paris Haute Couture Week: Najbolja Street Style izdanja paris 4 Paris Haute Couture Week: Najbolja Street Style izdanja
Comments