WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

SOS za “one dane”: Saveti kako da lakše podneseš menstruaciju

Makeup trendovi koje Parižanke obožavaju

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Ukoliko si umorna od “ludih” žurki, ovde možeš da uživaš u dobrim svirkama i opuštenoj atmosferi

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

Šta žene koje su dobro organizovane rade bolje od tebe?

1/3

Na prvi pogled nema baš mnogo toga što se nije reklo o Parizu, znam. I gde god da se okreneš prvo na šta se nailazi je vodič kroz Pariz ovakav ili onakav ali da se razumemo, prilično je to i logično. Pariz je toliko često bio inspiracija, zauzima glavno mesto gotovo kao glavni likovi u raznim knjigama i filmovima, da su čitanja i putevi kroz njega najrazličitiji i koliko god puta odeš u Grad svetlosti toliko puta ćeš ga doživeti na drugačiji način. To je njegova posebna magija i lepota. S druge strane, gde god da se okreneš tu je i priča da je Pariz grad za zaljubljene, grad ljubavi, grad za dvoje. Upravo zato, i upravo sada, kada je možda i najlepši, mislim da je pravo vreme za Paris final bucket list kao i razbijanje predrasuda da je za ovaj grad potrebno dvoje. Nije, potreban je avanturistički duh i puno hedonizma. Prava pariska iskustva se moraju osetiti i doživeti – i ovo je ukratko, sve ono što čeznemo da uradimo u Gradu svetlosti. Bilo da se spremaš na prvi odlazak tamo ili sezonski posećuješ već neki put zaredom, ovo je vodič koji treba da imaš uz sebe. Bon voyage! 

Noć u luksuznom hotelu

Okej, naravno da ovo teško da može da bude za vreme celog boravka, ali razmisli o tome da nakon 5 dana u airbnbu ili gde si već odsela, za jedno veče rezervišeš sobu u nekom luksuznom hotelu u kom si oduvek želela da budeš. Neka bude filmski barem na jedno veče, jer ništa ne vrišti “luksuz” više nego Pariz. Sipaj šampanjac, napuni kadu i uživaj u svakom trenutku svog pariskog scenarija.

Pariski jazz

Ako postoji vremeplov ili bilo šta njemu slično, to su sasvim sigurno pariski jazz kafići. Spremi se i pravac na jazz veče u neki od lokalnih barova, i transportuj se u Pariz 20-ih. Uz postojeću muziku, zamisli samo svetlucave suknje, zadimljen prostor i vrtoglavo plesanje na podijumu na kom se smenjuje sve od Charsltona do Lindy Hopa. Tako slično je i danas, osim stilski svakako, taj deo moraš da domaštaš. Dobra pića, sjajna atmosfera, najbolja muzika. Šta čekaš?

Editors choice