Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Na prvi pogled nema baš mnogo toga što se nije reklo o Parizu, znam. I gde god da se okreneš prvo na šta se nailazi je vodič kroz Pariz ovakav ili onakav ali da se razumemo, prilično je to i logično. Pariz je toliko često bio inspiracija, zauzima glavno mesto gotovo kao glavni likovi u raznim knjigama i filmovima, da su čitanja i putevi kroz njega najrazličitiji i koliko god puta odeš u Grad svetlosti toliko puta ćeš ga doživeti na drugačiji način. To je njegova posebna magija i lepota. S druge strane, gde god da se okreneš tu je i priča da je Pariz grad za zaljubljene, grad ljubavi, grad za dvoje. Upravo zato, i upravo sada, kada je možda i najlepši, mislim da je pravo vreme za Paris final bucket list kao i razbijanje predrasuda da je za ovaj grad potrebno dvoje. Nije, potreban je avanturistički duh i puno hedonizma. Prava pariska iskustva se moraju osetiti i doživeti – i ovo je ukratko, sve ono što čeznemo da uradimo u Gradu svetlosti. Bilo da se spremaš na prvi odlazak tamo ili sezonski posećuješ već neki put zaredom, ovo je vodič koji treba da imaš uz sebe. Bon voyage! 

Noć u luksuznom hotelu

Okej, naravno da ovo teško da može da bude za vreme celog boravka, ali razmisli o tome da nakon 5 dana u airbnbu ili gde si već odsela, za jedno veče rezervišeš sobu u nekom luksuznom hotelu u kom si oduvek želela da budeš. Neka bude filmski barem na jedno veče, jer ništa ne vrišti “luksuz” više nego Pariz. Sipaj šampanjac, napuni kadu i uživaj u svakom trenutku svog pariskog scenarija.

Pariski jazz

Ako postoji vremeplov ili bilo šta njemu slično, to su sasvim sigurno pariski jazz kafići. Spremi se i pravac na jazz veče u neki od lokalnih barova, i transportuj se u Pariz 20-ih. Uz postojeću muziku, zamisli samo svetlucave suknje, zadimljen prostor i vrtoglavo plesanje na podijumu na kom se smenjuje sve od Charsltona do Lindy Hopa. Tako slično je i danas, osim stilski svakako, taj deo moraš da domaštaš. Dobra pića, sjajna atmosfera, najbolja muzika. Šta čekaš?

Editors choice