Ne treba posebno isticati koliko modni detalji mogu da doprinesu svakoj odevnoj kombinaciji i koliko mogu da je učine jedinstvenom. Čak i kada obučete jednostavnu haljinu, farmerke i košulju ili neinspirativne modne komade, znajte da ih uvek možete učiniti inovativnim ukoliko dodate par interesantnih naušnica, izaberete unikatne sandale, okitite se spektakularnom ogrlicom ili iskoristite trenutno veoma popularan nakit za kosu.

Tragajući za onim detaljima koji daju svakoj kombinaciji svežinu, pronašli smo i izdvojili one, koji praktično mogu biti univerzalni, koje nije tako teško pronaći, ali one koji nisu baš tako često viđeni. Biti jedinstven i upečatljiv je pitanje pre svega stava, a onda i odevne kombinacije sa interesantnim modnim detaljima.

Unikatne šnalice u kosi

Šnalice više nisu ono što su nekada bile. Dok ih uglavnom pamtimo kao šarene male slatke sa leptirićima i nežnim dečijim simbolima, šnalice su danas doživele potpunu transformaciju i i te kako su tražene u modnom svetu. To su šnalice, koje izgledaju prilično skupo i luksuzno i koje mogu svakom stajlingu da dodaju notu elegancije, prefinjenosti, ali i da doprinesu da stajling izgleda više casual, ako je to poenta. Jedna efektna šnalica ili više manjih – na vama je da odlučite. Ulazeći u svet neobičnosti i jedinstvenosti, polako ćete se sve više opuštati, da vam u jednom trenutku neće biti strano ono što vam se sada čini da nikada ne biste nosili.

Biserni rajf za kosu

Veličanstvenost je dobila sasvim drugi smisao kada su se pojavili biserni rajfovi za kosu. Ovaj relativno novi trend učinio je da se čak i oni koji uglavnom ne posežu za ekstravagantnim komadima zaljube istog momenta u ovo savršenstvo. Najbolja stvar od svega je što se ovi rajfovi mogu nositi čak i kada je vaša odevna kombinacija skroz opuštena. Dnevna ili večernja šetnja, neobavezni sastanci ili jednostavno ručak sa prijateljicama. Svaku priliku možete učiniti pogodnom za biserni rajf za kosu.

I sa jednostavnijim varijantama izgledaćete daleko prefinjenije, a pravi spektakl će nastati ukoliko odaberete malo specifičniji tip bisernog rajfa. Ipak, za neke specijalne prilike potrebno je po nekom kriterijumu isticati se, a ovaj malo nadograđeni biserni rajf ne samo da će učiniti da vaša kombinacija izgleda skupocenije, već ćete se vi osećati zaista posebno kao vlasnica istog.

Chain necklaces sa dijamantima

Kada su u pitanju ogrlice koje su same po sebi efektne, treba voditi računa kako ih kombinujete. U nekim situacijama mogu izgledati vrlo kul, dok nekada mogu doprineti da neko vaš stajling nazove kičastim. Ista ogrlica može biti deo elegantnijih izdanja, ali i sasvim opuštenih kežual izdanja. I u tome i jeste stvar sa ovom ogrlicom – prilagodiće se vašoj kombinaciji, ukoliko je pametno uklopite. Kul stajlingu dodaće još više tog kul efekta, dok će elegatnom stajlingu samo pojačati notu umerenosti i malo ga više otvoriti.

Comments