Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Party season is on! Svima onima koje uživaju u doterivanju i svim ritualima koji ga prate, ovo je omiljeno doba godine. Praznične večeri, poslovne proslave i novogodišnje žurke su pravo vreme da zasijaš i pokažeš svoje kreativne sposobnosti u svom outfitu. Party haljine će zauvek biti najbolja investicija. Možda misliš da ćeš ih nositi samo na žurkama, ali veruj mi, ako pravilno kupuješ i biraš, imaćeš haljinu koja će ti biti spas na svim bitnim kalendarskim dešavanjima, od krštenja do romantičnih večera.

Kada budeš planirala savršenu prazničnu kombinaciju seti se jednog: šljokice nisu jedina opcija koju imaš na raspolaganju i ne moraš se istaći jedino sa njima. Ne plaši se da pokažeš noge ove sezone, jer se u prazničnoj sezoni haljine skraćuju, pogotovo ako su uparene sa trendi crnim čarapama.

U nastavku ti otkrivamo nekoliko verzija specijalnih večernjih haljina zbog kojih više nikada nećeš reći “nemam šta da obučem” i koje će ti biti najbolji prijatelji tokom svih specijalnih događaja.

Mala crna party haljina

Kada nisi sigurna šta da obučeš, seti se da je crna haljina pravi izbor u bilo kojoj prilici. Ove sezone odluči se za mini haljinu NINAMILÀN studija u kojoj ćeš izgledati slobodno, delikatno i nežno, ali i edgy i zabavno sa velikim karnerom i grandioznim rukavima. Postići ćeš iznenađujući, laskav izgled.

mala crna haljina Party season is on: Najzabavnije haljine u kojima je dobar provod zagarantovan!

Haljina: NINAMILÀN studio Store: @fablivingbyu Online Shop: @gromikakao

Bubble gum haljina

Ove godine smo osetili veliki comeback mnogih trendova iz 80-ih, a jedan od njih su neonske boje koje će se zadržati u modnom svetu čak i sada. Sigurno se pitaš kako da kombinuješ nešto ove boje sa obućom u tvom garderoberu, ali neonske boje su beskrajno zabavne i začuđujuće dovoljne, zato ostatak svog outfita-a možeš obojiti u belo ili crno. NINAMILÀN studio ove sezone obradovao nas je bubble gum nijansom neon pink boje, upotpunjene balon statement rukavima koji se poigravaju sa proporcijama, a ka zlobovima se sužavaju. Uz ovu odvažnu boju, neobičnu kragnu i XL rukave bićeš spremna za plesni podijum.

bubble gum haljina Party season is on: Najzabavnije haljine u kojima je dobar provod zagarantovan!

Haljina: NINAMILÀN studio Store: @fablivingbyu Online Shop: @gromikakao

bubble gum haljina 1 Party season is on: Najzabavnije haljine u kojima je dobar provod zagarantovan!

Haljina: NINAMILÀN studio Store: @fablivingbyu Online Shop: @gromikakao

Pink haljina

Nikada ne treba da propustiš priliku da nosiš pink, kada god to možeš. Kako je pink bila vladajuća boja ove godine, razmisli da je završiš baš u tom stilu. Ne želiš šljokice, ali ipak želiš da zasijaš u svojoj posebnoj večeri? Dramatična pink haljina sa masivnim providnim sofisticiranim rukavima NINAMILÀN studija biće jedinstveno rešenje za hladne party večeri, a izgledaćeš sexy i zavodljivo. Ovu haljinu ćeš lako transformisati u koktel haljinu, ali i u haljinu za bitne kalendarske prilike.

organdin Party season is on: Najzabavnije haljine u kojima je dobar provod zagarantovan!

Haljina: NINAMILÀN studio Store: @fablivingbyu Online Shop: @gromikakao

Cerulean blue haljina

Ove sezone sve je u statement rukavima, zabavnim materijalima i bojama. Plava će biti boja koju ćemo najviše voleti sledeće godine, zato je dočekaj spremno u plavoj, stukiranoj haljini NINAMILÀN studija. Ženstvena, stylish haljina koja će naglasiti tvoju siluetu je večni i trendi izbor za zimske noći. Ne postoji bolji trenutak da se uključiš u ovaj “plavi trend” večernjeg odevanja, nego sada, u prazničnoj sezoni, kada ćeš imati bezbroj prilika da ga nosiš. Cerulean plava haljina NINAMILÀN studija zabavna je zbog nejednake dužine sa prednje i zadnje strane, svojih puff rukava, ali i pink postave koje se diskretno nazire. Istovremeno je elegantna i sofisticirana – prikladna za romantičnu večeru ili svečani izlazak.

389A0713 Party season is on: Najzabavnije haljine u kojima je dobar provod zagarantovan!

Haljina: NINAMILÀN studio Store: @fablivingbyu Online Shop: @gromikakao

plava Party season is on: Najzabavnije haljine u kojima je dobar provod zagarantovan!

Haljina: NINAMILÀN studio Store: @fablivingbyu Online Shop: @gromikakao

Prati NINAMILÀN studio na Instagram-u ili Facebook-u, i osveži svoj garderober zabavnim i statement, večnim komadima.

Produkcija: WANNABE MEDIA

Miona

Editors choice