Party season is on! Svima onima koje uživaju u doterivanju i svim ritualima koji ga prate, ovo je omiljeno doba godine. Praznične večeri, poslovne proslave i novogodišnje žurke su pravo vreme da zasijaš i pokažeš svoje kreativne sposobnosti u svom outfitu. Party haljine će zauvek biti najbolja investicija. Možda misliš da ćeš ih nositi samo na žurkama, ali veruj mi, ako pravilno kupuješ i biraš, imaćeš haljinu koja će ti biti spas na svim bitnim kalendarskim dešavanjima, od krštenja do romantičnih večera.

Kada budeš planirala savršenu prazničnu kombinaciju seti se jednog: šljokice nisu jedina opcija koju imaš na raspolaganju i ne moraš se istaći jedino sa njima. Ne plaši se da pokažeš noge ove sezone, jer se u prazničnoj sezoni haljine skraćuju, pogotovo ako su uparene sa trendi crnim čarapama.

U nastavku ti otkrivamo nekoliko verzija specijalnih večernjih haljina zbog kojih više nikada nećeš reći “nemam šta da obučem” i koje će ti biti najbolji prijatelji tokom svih specijalnih događaja.

Mala crna party haljina

Kada nisi sigurna šta da obučeš, seti se da je crna haljina pravi izbor u bilo kojoj prilici. Ove sezone odluči se za mini haljinu NINAMILÀN studija u kojoj ćeš izgledati slobodno, delikatno i nežno, ali i edgy i zabavno sa velikim karnerom i grandioznim rukavima. Postići ćeš iznenađujući, laskav izgled.

mala crna haljina Party season is on: Najzabavnije haljine u kojima je dobar provod zagarantovan!

Haljina: NINAMILÀN studio Store: @fablivingbyu Online Shop: @gromikakao

Bubble gum haljina

Ove godine smo osetili veliki comeback mnogih trendova iz 80-ih, a jedan od njih su neonske boje koje će se zadržati u modnom svetu čak i sada. Sigurno se pitaš kako da kombinuješ nešto ove boje sa obućom u tvom garderoberu, ali neonske boje su beskrajno zabavne i začuđujuće dovoljne, zato ostatak svog outfita-a možeš obojiti u belo ili crno. NINAMILÀN studio ove sezone obradovao nas je bubble gum nijansom neon pink boje, upotpunjene balon statement rukavima koji se poigravaju sa proporcijama, a ka zlobovima se sužavaju. Uz ovu odvažnu boju, neobičnu kragnu i XL rukave bićeš spremna za plesni podijum.

bubble gum haljina Party season is on: Najzabavnije haljine u kojima je dobar provod zagarantovan!

Haljina: NINAMILÀN studio Store: @fablivingbyu Online Shop: @gromikakao

bubble gum haljina 1 Party season is on: Najzabavnije haljine u kojima je dobar provod zagarantovan!

Haljina: NINAMILÀN studio Store: @fablivingbyu Online Shop: @gromikakao

Pink haljina

Nikada ne treba da propustiš priliku da nosiš pink, kada god to možeš. Kako je pink bila vladajuća boja ove godine, razmisli da je završiš baš u tom stilu. Ne želiš šljokice, ali ipak želiš da zasijaš u svojoj posebnoj večeri? Dramatična pink haljina sa masivnim providnim sofisticiranim rukavima NINAMILÀN studija biće jedinstveno rešenje za hladne party večeri, a izgledaćeš sexy i zavodljivo. Ovu haljinu ćeš lako transformisati u koktel haljinu, ali i u haljinu za bitne kalendarske prilike.

organdin Party season is on: Najzabavnije haljine u kojima je dobar provod zagarantovan!

Haljina: NINAMILÀN studio Store: @fablivingbyu Online Shop: @gromikakao

Cerulean blue haljina

Ove sezone sve je u statement rukavima, zabavnim materijalima i bojama. Plava će biti boja koju ćemo najviše voleti sledeće godine, zato je dočekaj spremno u plavoj, stukiranoj haljini NINAMILÀN studija. Ženstvena, stylish haljina koja će naglasiti tvoju siluetu je večni i trendi izbor za zimske noći. Ne postoji bolji trenutak da se uključiš u ovaj “plavi trend” večernjeg odevanja, nego sada, u prazničnoj sezoni, kada ćeš imati bezbroj prilika da ga nosiš. Cerulean plava haljina NINAMILÀN studija zabavna je zbog nejednake dužine sa prednje i zadnje strane, svojih puff rukava, ali i pink postave koje se diskretno nazire. Istovremeno je elegantna i sofisticirana – prikladna za romantičnu večeru ili svečani izlazak.

389A0713 Party season is on: Najzabavnije haljine u kojima je dobar provod zagarantovan!

Haljina: NINAMILÀN studio Store: @fablivingbyu Online Shop: @gromikakao

plava Party season is on: Najzabavnije haljine u kojima je dobar provod zagarantovan!

Haljina: NINAMILÀN studio Store: @fablivingbyu Online Shop: @gromikakao

Prati NINAMILÀN studio na Instagram-u ili Facebook-u, i osveži svoj garderober zabavnim i statement, večnim komadima.

Produkcija: WANNABE MEDIA

Miona

Comments