Jedan prolećni ili letnji dan će ti proći mnogo lepše uz nežne tonove ljubičaste, pastelno žutu ili roze boje, te lagane odevne komade u tim nijansama koji u svojoj kombinaciji stvaraju najsavršeniji autfit ikada. Nije ni čudo zašto se devojke za svoja venčanja i svadbe često odlučuju da im venčanice ne budu bele, već u nekom pastelnom tonu koju uvek biraju i za svoje bidermajere, šminku, dekoraciju, budući da tako sigurno znaju da će sve izgledati savršeno, moderno i atraktivno, a opet nekako klasično i romantično.

Ne samo pastelni odevni komadi, već i takva šminka jedan je od vodećih trendova koji nam se trenutno prezentuju i predstavljaju kao najbolji. Nežni tonovi senki, rumenila, nude nijanse u kombinaciji sa pastelnim tonovima ljubičaste, roze, narandžaste boje, daće ti blistav, baršunast izgled kože, čist ten i savršenu svežinu koja će biti tvoj najbolji aksesoar ove sezone gde god da se zaputiš!

pastelne nijanse 4 Pastelne nijanse kao modni i beauty imperativ tekuće sezone pastelne nijanse 5 Pastelne nijanse kao modni i beauty imperativ tekuće sezone pastelne nijanse 6 Pastelne nijanse kao modni i beauty imperativ tekuće sezone pastelne nijanse 7 Pastelne nijanse kao modni i beauty imperativ tekuće sezone

Garderoba: No Shugar fashion studio

Nakit: Demode Jewelry

Šminka: Marko nikolić

Fotografije: Miomir Milić

Comments