Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Najnovija Burberry kolekcija za žene predstavljena je na modnoj reviji održanoj u londonskom Kensington Gardenu. Jake Bugg, nagrađivani britanski muzičar, pobrinuo se za muzičku kulisu, koju je došlo pogledati preko 1000 gostiju, uključujući i Naomi Campbell, Rosie Huntington-Whiteley, Maria Tesina, Naomi Rapace, Lauru Dern, Alexu Chung, Suki Waterhouse i Ellie Goulding.

bur1 A Patchwork – nova Burberry kolekcija za žene bur2 A Patchwork – nova Burberry kolekcija za žene bur3 A Patchwork – nova Burberry kolekcija za žene

Kolekcija zanimljivnog naziva “A Patchwork” uključuje razne uzorke i teksture inspirisane britanskim umetnicima, muzičarima i britanskom istorijom uopšte. Vrtlog tekstura, tkanina, materijala i boja meša grubo i rafinirano – svilu i sjajni lame, kašmir i zmijsku kožu. Jarka crvena i safirno plava boja, crna, boja senfa i vojnički zelena kombiniraju se na kaputima, bomber jaknama, mantilima, plaštevima te plisiranim suknjama i haljinama.

Mekane i prozračne siluete haljina naglašene su grubim obrisima kaputa i jakni, a torbe i čizme savršeno zaokružuju svaki novi outfit. Zvezde kolekcije svakako su “The Patchwork” torbe, inspirisane kopčom na remenu kultnog Burberry mantila. Svaka je torba jedinstvenog dizajna i imena s varirajućim bojama, teksturama i ukrasima, te prepoznatljivim kaišom s kopčom koji se može nositi preko tela ili na ramenu. Uz torbe, tu je i “The Buckle Boot” – strukturirana gležnjača podignute pete koja dolazi u dve varijante: zmijskoj i gumiranoj koži.

Burberry Womenswear February 2016 Collection Look 3 A Patchwork – nova Burberry kolekcija za žene Burberry Womenswear February 2016 Collection Look 14 A Patchwork – nova Burberry kolekcija za žene Burberry Womenswear February 2016 Collection Look 22 A Patchwork – nova Burberry kolekcija za žene Burberry Womenswear February 2016 Collection Look 28 A Patchwork – nova Burberry kolekcija za žene Burberry Womenswear February 2016 Collection Look 31 A Patchwork – nova Burberry kolekcija za žene Burberry Womenswear February 2016 Collection Look 48 A Patchwork – nova Burberry kolekcija za žene Burberry Womenswear February 2016 Collection Look 51 A Patchwork – nova Burberry kolekcija za žene

Burberry je dostupan u Beogradu, u XYZ Premium Fashion Store, Ušće Shopping Center, Novi Beograd.

Editors choice