Poslednjih nekoliko godina, da ne kažemo modnih sezona, bele patike su bile savršeno rešenje kada želiš da učiniš da autfit koji nosiš ne izgleda previše elegantno i “ozbiljno”, a opet vrlo trendi. Međutim, jedna mana belih patika jeste što se na njima vidi svaka mrlja, fleka i ogrebotina, osim ako nisi vrlo pažljiva dok ih nosiš! Osim toga, uz jednostavne autfit kombinacije, poput farmerki sa običnom majicom, bele patike će se prosto “stopiti” sa celim autfitom i delovati i suviše nemaštovito!

DSC 2987 2 Patike metalik boja su naše tajno stajling oružje, a evo zašto moraju postati i tvoje!

Iako to naravno ne znači da ćemo se svojih belih patika odreći u bilo koje skorije vreme, priznajemo da smo spremni za promenu. Tu “na scenu” nastupaju patike metalik boja! One su “tajno oružje” koje može učiniti da čak i farmerke uparene sa klasičnom belom majicom deluju drugačije i moderno! Pre nego što pomisliš da li ćeš ovakve patike moći da kombinuješ uz sve što ti padne na pamet, samo pokušaj da razmišljaš o njima kao o nakitu. Dakle, idu uz sve!

Baš zbog toga nas je posebno obradovala vest da je Converse ove sezone ljubiteljkama ovog kultnog modela predstavio jedno od svojih najblistavijih osveženja ikada – Metallics Collection! Čak pet modela različitih metalnih boja i sjaja, stigli su i kod nas i mogu upotpuniti svaki outfit na sasvim nov i originalan način.

Cover Patike metalik boja su naše tajno stajling oružje, a evo zašto moraju postati i tvoje!

Šljašteći, srebrni model je idealan za kombinovanje sa belom bojom, bilo da se radi o haljini ili beloj majici sa skinny farmerkama.

DSC 2827 2 Patike metalik boja su naše tajno stajling oružje, a evo zašto moraju postati i tvoje!
Comments