Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Patike napravljene u revolucionarnom SPEEDFACTORY objektu

Patike napravljene u revolucionarnom SPEEDFACTORY objektu

adidas je predstavio prvi proizvod napravljen u revolucionarnom SPEEDFACTORY objektu u Anbahu u Nemačkojadidas Futurecraft M.F.G. (Made for Germany) patike. SPEEDFACTORY tehnologija stvara “Made For…” pristup, a prvi proizvod koji je kreiran su adidas Futurecraft M.F.G. (Made for Germany) patike napravljene inovativnim “Live Fit” i “Live Boost” tehnologijama.

Predstavljanje adidas Futurecraft M.F.G. je momenat koji definiše čitavu industriju. Sa SPEEDFACTORY imamo inovaciju koja može da se primeni bilo gde u svetu – od laboratorije do ulice. Daje nam priliku da kombinujemo jedinstvenu proizvodnu brzinu i fleksibilnost kako bi se preispitao konvencionalni proces proizvodnje. adidas Futurecraft M.F.G. je samo početak, a naša ambicija je da potrošačima damo ono što hoće onda kad to hoće,” izjavio je Džejms Karns, potpredsednik Strategy Creation u kompaniji adidas.

adidas Futurecraft M.F.G. 3 Patike napravljene u revolucionarnom SPEEDFACTORY objektu

Patike su deo adidas Running kategorije proizvoda i biće svojevrsni test za druge kategorije u budućnosti. Napravljene su sa najvećom dizajnerskom preciznošću, a korišćenjem ARAMIS tehnologije precizno je određeno kako se kreće stopalo sportiste dok trči. Rezultat toga je patika u kojoj je tradicionalno ojačanje pete zamenjeno serijom slojeva koji pružaju neophodnu podršku. Ključna odlika patika je nova torziona poluga koja je smeštena u đon, radi veće stabilnosti. Gornjište je napravljeno od PRIMEKNIT materijala sa svim elementima udobnosti i stila.

adidas Futurecraft M.F.G. 6 Patike napravljene u revolucionarnom SPEEDFACTORY objektu adidas Futurecraft M.F.G. 9 Patike napravljene u revolucionarnom SPEEDFACTORY objektu

Iz perspektive dizajna, SPEEDFACTORY predstavlja priliku da istražimo nove načine nastanka savršene patike. On nam dozvoljava da koristimo podatke i analize kako bismo oblikovali budućnost proizvoda visokih performansi – možemo da kreiramo patiku koristeći stvarni uvid koji kasnije može da donese velike benefite sportisti. adidas Futurecraft M.F.G. je početak uzbudljivog putovanja,” izjavio je Ben Herat, potpredsednik Design u kompaniji adidas.

SPEEDFACTORY će omogućiti kompaniji adidas da stvara patike specijalno namenjene za potrebe potrošača. Prvi proizvod koji je izašao iz objekta u Anbahu je napravljen za Nemačku (Made for Germany) sa ekskluzivnom prodajom na nemačkom tržištu. Ovaj pristup biće proširen i na druga tržišta u skoroj budućnosti, a SAD su sledeće koje će osetiti benefite SPEEDFACTORY modela koji će biti napravljen u objektu u Čiroki Kantri u Atlanti.

Za više informacija posetite www.adidas.com/futurecraft.

Editors choice