Ženstvenija verzija klasičnim, sportskim patikama svakako su modeli takozvanih patika na navlačenje. Ove patike ne samo što su udobne i lagane već više podsećaju na espadrile i cipelice nego na sportsku obuću u koju spadaju dobro prepoznatljive patike za trčanje. Ako hoćeš da odmoriš stopalo od nošenja visokih potpetica, onda je ova vrsta obuće pravi izbor za tebe. Patike na navlačenje su apsolutni hit ovog proleća i nećeš pogrešiti čak i kada ih obučeš uz haljinu, suknju pa čak i uz sako i pantalone.

Za njih slobodno možemo reći da postaju sastavni deo poslovnog izgleda jedne moderne, mlade žene. Pa ako se pitaš uz koju odeću je najbolje nositi ove patike, jedan od odgovora je uz sportsku haljinu crne ili bele boje. Umesto klasičnih patika, odluči se da uz sportsku haljinu obuješ patike na navlačenje jer će one, bez ikakve sumnje, učiniti da automatski izgledaš ženstvenije i elegantnije. Model u šarenoj boji ili animal print daće jednobojnoj kombinaciji na živosti.

patike na navlacenje Patike sa pertlama više NISU u modi? patike na navlacenje1 Patike sa pertlama više NISU u modi?

Crne patike na navlačenje savršeno će izgledati uz bele pantalone i svetao džins. Ipak, za poslovan izgled bele pantalone su bolji izbor, a i vreme je sve toplije te je ovo odlična prilika da kažeš zbogom farmerkama. Bar do sledeće jeseni. Patike na navlačenje odlična su alternativa cipelama i čizmama, pa čak i baletankama ako je tvoj posao takav da dugo stojiš na nogama, pa su samim tim tetive opterećene kao i zglobovi. Ovaj udobni komad obuće učiniće da zaboraviš na bolna i natečena stopala, a u isto vreme izgledaćeš sofisticirano kao prava poslovna žena.

patike na navlacenje2 Patike sa pertlama više NISU u modi?
Comments