Krajem dvadesetog veka devojke su bile zaljubljene u nekoliko stvari – boj bend Backstreet Boys, seriju “Prijatelji” i film “Titanik”, neon boje i logotipe, i naravno Nike Air-Max patike! Sigurno ih se sećate, čini se da su ih imali svi – kako momci, tako i devojke!

Danas, čak 20 godina kasnije (ovo je za nas šokantan podatak!) – monogo toga se vratilo u modu: fenomen boj benda je ponovo doživeo svoj momenat, logomanija je svuda, ali ipak ono u šta smo mi zaljubljeni ovoga puta jesu redizajnirane Nike Air-Max patike odnosno Nike Air Max 97 Ultra 2017!

RAI 4132 Patike u koje se svet zaljubio pre 20 godina, stižu u novom ruhu! I mi smo   opsednuti!

Verovatno si već zaključila, Nike Air Max 97 je model nastao 1997. godine, a bio je i ostao čuven po tome što je ovo prvi model ikada na kome je vazdušni đon prekrivao celo gazište stopala. Novo izdanje, dvadeset godina kasnije, dolazi u unapređenom obliku, a ujedno je poslednje u seriji Ultra Air Max modela. Osmišljen za generacije koje teže inovacijama ali i modernom, novi model je unapređen tehnologijom koja, na svojim dokazanim i jakim osnovama vrhunskih patika za trčanje, stvara novi osećaj, ali i trendi retro šik izgled!

RAI 3079 Patike u koje se svet zaljubio pre 20 godina, stižu u novom ruhu! I mi smo   opsednuti!
Comments