Američki brand SAUSONY ORIGINALS novitet je u ponudi jedne od najvećih regionalnih retail kompanija, Fashion Company. Liniju sportske obuće SAUCONY ORIGINALS za proleće/leto 2017. možete kupiti u multibrand concept store-u FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Američki brend Saucony, nastao je davne 1898. Ova činjenica, svrstava ga u najstarije sportske brendove koji i danas sa uspehom postoji i radi. Kompanija je proizvodila (i dalje proizvodi) patike namenjene trčanju, karakteristične po njihovom visokom kvalitetu i inovativnim tehničkim performansama.

John Carle Saucony Spring 17 Sales 36 Patike za trčanje visokog kvaliteta i inovativnim tehničkim performansama

Sa klasičnom siluetom, Saucony Originals kolekcija je sinonim za autentične patike za trčanje nastale pre nekoliko decenija, koje danas predstavljaju lifestyle modne ikone širom sveta. Modna tržišta poput Italije, Španije i Francuske, samo su neke destinacije na kojima su ovi modeli nezaobilazni modni detalj u svakodnevnom životu. Sa više od veka inovacija i ekspertize, brand Saucony koristi svoje iskustvo i istoriju da prezentuje „footwear“ modnu liniju koja svake sezone evoluira kroz obilje modela i boja.

Ponudu brenda na domaćem tržištu čine modeli – Jazz original, Shadow 5000, Shadow original, Jazz lowpro, Shadow original vegan i Grid Sd.

John Carle Saucony Spring 17 Sales 44 Patike za trčanje visokog kvaliteta i inovativnim tehničkim performansama

Prolećnu kolekciju brenda SAUCONY ORIGINALS možete kupiti u multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Srbiji – Beograd, Novi Sad, Kragujevac i Niš, kao i Crnoj Gori – Podgorica, Budva i Kotor.

Comments