U moru novih beauty brendova koji se masovno pojavljuju prethodnih nedelja, nakon objave da lansira svoju liniju, Patrick Starrr je naišao na brojne cinične komentare. Još jedan beauty brend? Da, u pravu ste. – poručio je poznati jutjuber na svom profilu. Međutim, umesto linije pudera, hajlajtera ili karmina, Patrick je odlučio da se posveti stvaranju jedinstvenih proizvoda za uklanjanje šminke. Noseći ime ONE/SIZE, on predstavlja kolekciju mistova i maramica za čišćenje lica, namenjenih svim ljubiteljima šminkanja.

Stavljajući akcenat na doživljaj i priču iza njegovog putovanja ka ulozi jednog od najistaknutijih ljudi u svetu lepote, Starrr je bio motivisan događajima iz prošlosti u stvaranju ove kolekcije. Prisećajući se vremena kada je radio u prodaji, gde su mu šefovi često skretali pažnju da je njegova šminka prejaka i nepogodna, često je bio primoran da svoju šminku skida u javnosti zbog osude drugih. Shvatajući da, iako promoviše šminku, treba da promoviše i proizvode koji će nam omogućiti da je efikasno uklonimo, odlučio je da lansira ovu jedinstvenu kolekciju. Kompletan narativ i inspiracija iza promotivne kampanje, govori o Patrickovoj prošlosti i pruža uvid u to kako je šminka na muškarcima od nepoželjne postala deo svakodnevice.

Suočavajući se sa agresivnim čistačima za lice i tonicima sa hemikalijama koji bi mu ostajali u očima, odlučio je da je trenutak da stvori savršenu formulu koja će omogućiti i neophodno čišćenje lica, ali i adekvatnu negu kože istovremeno. Prednost ovog mista jeste mogućnost da ga jednostavno nanesete na lice prskanjem, kako bi se teška šminka polako rastvorila, nakon čega ostatke možete ukloniti maramicom ili rukavicom za čišćenje. Sastoji se iz ulja jojobe koje umiruje i hidrira kožu, kao i ulja divljeg šipka koje dubinski čisti i daje koži prirodan sjaj.

Comments