Sinoć je u Rajićeva shopping centru otvorena izložbena postavka A New Beginning, fotografa Nemanje Đorđevića, pobednika konkursa za mlade fotografe BFW Instashot na prethodnoj Beogradskoj nedelji mode.

Takmičenje BFW Instashot kontinuirano promoviše mlade, neafirmisane fotografe čiji talenat čini vidljivim široj javnosti.

“Fotografija je, po mom poimanju, predstavljanje smelosti i slobode iz određene perspektive u datom momentu. Ovo je moj momenat i moja prva samostalna izložba, najbolja nagrada koju sam mogao da dobijem i veliki podsticaj za dalji rad. Zahvalan sam MS Click na odličnoj ogranizaciji izložbe i mojoj promociji. Pored velike ljubavi prema ovom poslu, sada imam i potvrdu da treba da verujem u sebe i postavljam veće ciljeve”, izjavio je Nemanja Đorđević.

Predrag Đorđević 8 e1555516536174 Perwoll Fashion Week: Otvorena izložba A New Beginning Predrag Đorđević 5 e1555516584303 Perwoll Fashion Week: Otvorena izložba A New Beginning Predrag Đorđević 4 e1555516626805 Perwoll Fashion Week: Otvorena izložba A New Beginning

Pored uživanja u radovima talentovanog umetnika, posetioci su prisustvovali i performansu Fashion Guerrilla. Na više različitih lokacija u Rajićeva shopping centru, kroz dinamičan i veseo prikaz, posetioci su mogli da vide najnovije modele domaćih dizajnera zastupljenih u BFW CHOICE. BFW CHOICE Pop Up Store predstavlja izložbeno prodajnu postavku sa atraktivnim modelima preko 30 domaćih dizajnera. To je jedinstvena ponuda na našem tržištu, gde se po prvi put modeli domaćih dizajnera na ovaj način predstavljaju u nekom od shopping centara. Ponudu u radnji čine autentični, unikatni modeli autorske mode, a uz ženske i muške modele tu je i zanimljiv izbor obuće i aksesoara.

Andrej Mihailovic Gerila 1 Perwoll Fashion Week: Otvorena izložba A New Beginning Andrej Mihailovic Gerila 12 Perwoll Fashion Week: Otvorena izložba A New Beginning Andrej Mihailovic Gerila 8 Perwoll Fashion Week: Otvorena izložba A New Beginning

Izložbena postavka biće aktuelna tokom trajanja Perwoll Fashion Week-a i otvorena je za sve zainteresovane posetioce.

Fotografije: Predrag Đorđević & Andrej Mihailović

Comments