33 2 Magija crvene boje: Dopustite da vas zavedu autfiti u najpopularnijoj nijansi sezone

Magija crvene boje: Dopustite da vas zavedu autfiti u najpopularnijoj nijansi sezone - uz Perwoll

Crveno, crveno, crveno. Boja ljubavi, strasti, zavođenja, koju odmah primetite – jer simbolizuje život, ali i opasnost. Ima mnogo značenja i magnetski nam privlači pogled, pa zato volimo da joj se iznova vraćamo.

Ukoliko vam se čini da je crvena odjednom svuda prisutna, vaše zapažanje je tačno – jer se ova vanvremenska, strastvena boja izdvojila kao najveći modni trend sezone. Sve je počelo još prošle godine, kad su revije svih velikih modnih kuća bile preplavljene crvenim odevnim komadima, obućom i aksesoarima. 

Potom, na dodelama filmskih i muzičkih nagrada smo videli mnoštvo raskošnih crvenih toaleta, koje uvek donose neprolaznu dozu glamura. Nije čudno da crvena boja ponovo fascinira modne dizajnere – ima moć da utiče na naše emocije i predstavlja dobrodošlu promenu nakon prigušenih tonova, koji tipično dominiraju pistama. 

6 1 Magija crvene boje: Dopustite da vas zavedu autfiti u najpopularnijoj nijansi sezone

Uprkos tome što je efektna, crvena može biti veoma praktična u vašem garderoberu. Lepo se kombinuje sa neutralnim nijansama, ali takođe možete biti smeli i upariti je sa drugim jarkim nijansama, poput ružičaste.

Dodavanje novog crvenog komada u neutralan autfit je takođe jednostavan način da osvežite svoju kolekciju garderobe za novu sezonu. Ne morate da nosite nijansu od glave do pete da biste izgledali moderno. Ponekad, samo jedan aksesoar može brzo da transformiše vaš izgled.

Sasvim očekivano, crveni odevni komadi, aksesoari i cipele sada su dominantni u radnjama, pa vam donosimo tri ideje kako da nosite crvene akcente za tri prilike.

Kako da nosite crvenu boju - za posao...

Na posao smo navikli da nosimo klasične odevne komade, tako da će crveni blejzer sigurno biti pravo osveženje. To je i dalje veoma profesionalan komad, međutim, crvena boja mu donosi neočekivani momenat i definitivno će “razdrmati” vaš poslovni autfit. Uparite ga sa smirenijom odećom, poput omiljenih farmerki, a sve zaokružite trendi cipelama i odgovarajućom torbom.

1 1 1 Magija crvene boje: Dopustite da vas zavedu autfiti u najpopularnijoj nijansi sezone
2 2 1 Magija crvene boje: Dopustite da vas zavedu autfiti u najpopularnijoj nijansi sezone

Za plažu...

Ovog leta, kad krenete na plažu ili bazen, izaberite atraktivni top u crvenoj boji – zanimljivi izrezi i kraća dužina su uvek dobrodošli! Za bezbrižne dane na suncu, preporučuje se odeća od lana, kao i obavezna pletena torba i šešir.

Za plažu...

Ovog leta, kad krenete na plažu ili bazen, izaberite atraktivni top u crvenoj boji – zanimljivi izrezi i kraća dužina su uvek dobrodošli! Za bezbrižne dane na suncu, preporučuje se odeća od lana, kao i obavezna pletena torba i šešir.

2 2 1 Magija crvene boje: Dopustite da vas zavedu autfiti u najpopularnijoj nijansi sezone

Za izlazak...

Za večernji izlazak, crvena haljina je neprolazna klasika – zavodljiva je i glamurozna. Pronađite kroj koji vam laska (nama se dopadaju maksi-haljine sa seksi detaljima). Stilizujte crvenu haljinu sandalama u trendy leopard dezenu, clutch torbom i efektnim nakitom.

3 3 Magija crvene boje: Dopustite da vas zavedu autfiti u najpopularnijoj nijansi sezone
HID27P23003 KV SRB Perwoll Renew Bottle KV QF COLOR 24x22cm5mm HI RES 2 Magija crvene boje: Dopustite da vas zavedu autfiti u najpopularnijoj nijansi sezone

Crvena koja ostaje crvena - uz Perwoll Magic Touch

Pre nego što investiramo u crvene odevne komade, moramo da razmišljamo i o njihovom održavanju, jer je poznato da ova boja brzo i lako bledi. Sada postoji lak način da to sprečimo – uz Perwoll Renew deterdžente i kapsule, vaša crvena odeća će uvek izgledati kao nova!

Samim tim, čuvaćete životnu sredinu, jer ćete odeću duže nositi i ređe kupovati novu. Perwoll misija je da odeću sačuva i osveži, ali i da nas stalno uči kako da na bolji način brinemo o planeti.

Poput magičnog dodira, Perwoll Renew deterdženti bojama vraćaju intenzitet, obnavljaju vlakna i nežno čiste kompletnu garderobu. Za crvene odevne komade, najbolje je da izaberete Perwoll Renew Color, koji održava i štiti šarenu odeću od prvog pranja. Napredna formula za održavanje obnavlja i štiti intenzitet svih boja. Takođe, zaglađuje iskrzana vlakna i popravlja mikrooštećenja tkanine.

HID27P23003 KV SRB Perwoll Renew Bottle KV QF COLOR 24x22cm5mm HI RES 2 Magija crvene boje: Dopustite da vas zavedu autfiti u najpopularnijoj nijansi sezone

I za sve druge odevne komade u vašem garderoberu, Perwoll Renew deterdženti su pravi izbor.  Perwoll Renew Black je idealan za tamnu odeću, koja će manje bledeti. Perwoll Renew Blossom birajte za belu i šarenu odeću, a raskošan cvetni miris ovog deterdženta će vas svaki put oduševiti, dok je Perwoll Renew Wool namenjen za osetljive komade odeće od vune i kašmira.

Ove godine, u Perwoll asortimanu pojavio se uzbudljivi novitet koji možete da isprobate – Perwoll Dark Bloom! Nežno će očistiti vašu odeću tamnih boja, dajući joj elegantan miris koji dugo traje, dok će čuvati intenzitet delikatnih nijansi.

1010 Magija crvene boje: Dopustite da vas zavedu autfiti u najpopularnijoj nijansi sezone
Perwoll logo white 2023 1 Magija crvene boje: Dopustite da vas zavedu autfiti u najpopularnijoj nijansi sezone

Za više informacija, posetite Perwoll sajt, kao i YouTube kanal.

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X