Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Air Max revolucija uz the Spot

Pesme koje nas pokreću

Pesme koje nas pokreću

Časopis “NME” sastavio je listu na kojoj se nalaze, prema mišljenju njihovih čitatalaca rangirane, pesme koje nas pokreću i menjaju raspoloženje, uvek nabolje. Među ukupno 50 navedenih našla se i jedna od najaktuelnijih himni dobrog provoda – hit grupe Fun “We Are Young”, inspirisan izlaskom u grad, koji je ujedno predstavljao, i najgore pijanstvo pevača benda.

Pesma “Don’t Stop Me Now” legendarne rok grupe Queen takođe je navedena kao jedna od onih koja nam svojim stihovima i ritmom prosto brani da je nepomično, bez pokušaja plesnih pokreta i pevanja na sav glas, slušamo.

Numera “Just a Girl” grupe No Doubt, koja u septembru izdaje svoj šesti po redu studijski album, snimljena je davne 1995. godine. Hit koji im je obezbedio, do tada nedostižna, mesta na top-listama našao se i na spisku pesama dobrog raspoloženja.

Teško je zamisliti da je pesma Igija Popa (Iggy Pop) “The Passenger”, koja svoje obožavaoce kupuje u prvih nekoliko sekundi, originalno bila izdata kao takozvana “B strana”. Podjednako je nezamislivo da se pred refren numere “Livin’ on a Prayer” muzički uređaj ne podesi na najglasniju moguću opciju.

Pesmu “Beautiful Day”, koja nas uči da uživamo u sitnicama, grupa U2 snimila je 2000. godine i izdala kao prvi singl sa albuma “All That You Can’t Leave Behind”.

Svoje mesto na listi pesama koje pozitivno utiču na naše raspoloženje kralj popa obezbedio je pesmom “The Way You Make Me Feel”.

Jedina boja koja se, kako pevač grupe Coldplay tvrdi, uklapala u stihove njihove pesme koja se našla među prvih dvadeset poletnih numera jeste “žuta”. Pesmu “Yellow” napisao je frontmen sastava, Kris Martin (Chris Martin), u želji da njenim tekstom opiše posvećenost nekoj osobi, kao i spremnost da se za nju učini sve na svetu. Dokaz tome da je žuta zaista boja dobrog raspoloženja priložili su i članovi sastava The Beatles hitom “Here Comes the Sun” koja se našla na prvom mestu liste pesama koje nas pokreću.


Iris Zavargo je diplomirana novinarka, u najavi master komunikologije. Mađarski divani mnogo bolje od Balaševića, ali nije ni nalik svađalici iz pesme “Sin jedinac”. Svoj život zamislila je u ritmu muzike i zato uči da bude DJ, trudi se da ne zaboravi kako se svira klavir, trenira džez balet i s ljubavlju će pisati o ljudima zbog kojih smatra da najbolju stranu naše stvarnosti čine note.

Editors choice