Ići na kampovanje

Spavanje pod zvezdama uz nekoliko najboljih prijatelja. Šta bolje može da se desi? Iskoristite ovo ili neko naredno leto za avanturu u prirodi. Gledajte zvezde i pevajte pored vatre uz svoju omiljenu pesmu. Još bolje ako imate u društvu nekog ko svira gitaru. Muzika i priroda – pun pogodak!

Slika23 Pet malih stvari koje treba da uradite u životu

Pogled na zvezde u tihoj letnjoj noći – kao raj za dušu

Naučiti kuvati

Važi i za muškarce i za žene. Znati spremati hranu prava je umetnost. Tražite neke starije recepte od svoje mame, pa unesite neku novinu. Mešavina ukusa i boja nikad ne može da omane. A kao što kažu: “Put do muškog srca je preko njegovog stomaka”. Žene, šta čekate? Vaš muškarac zove. Muškarci, isto važi i za vas.

Kupiti kućnog ljubimca

Znam da je svako od nas, verovatno, nekada imao kućnog ljubimca, ali i pored toga moram da navedem ovu stavku. Svako treba da ima neku životinjicu koja će mu pružiti ljubav i odanost. Bilo da je to pas, mačka, kornjača ili bilo koja druga životinja, pružite joj ljubav i dobićete trostruko. U životu je, ipak, to najvažnije.


Sara Hadžić je Veliki zaljubljenik u književnost, prirodu i druženje. Uživa u dugim šetnjama po plaži i prelepim zalascima sunca. Užasno je romantična i nada se da će jednog dana upoznati svoju srodnu dušu. Iskrena, komunikativna, otvorena, tvrdoglava. Obožava da piše, čita, voli muziku- pored porodice i prijatelja, te tri stvari je apsolutno karakterišu. Vodi se parolom ”Bolje da uradiš nešto pa da se kaješ, nego da ne uradiš ništa.”

Comments