Možemo slobodno reći da društvo u celini poslednjih godina ima mnogo više osećaja za stil nego ranije, a posebno kada je poslovni kodeks oblačenja u pitanju.

S obzirom na to da žene u poslovnom svetu imaju nogo više poteškoća od muškaraca pri biranju adekvatne garderobe, možemo reći da se baš u njihovim kombinacijama može ogledati prava kreativnost u tom skučeneom izboru odeće za posao. Podrazumeva se da uvek treba da izgledate pristojno, nenapadnih detalja, dužih rukava i dužih suknji. Kada vam samo to ostane pri izboru onda zaista nije lako da pet dana u nedelji svakodnevno smišljate i uklapate šta sa čim bi mogli ovog dana da uparite.

I to nije sve, pored garderobe tu je i pitanje modela cipela. I obuća podrazumeva se mora biti adekvatna i prilagođena kodeksima koje vaša firma propisuje. I sve je to u redu, znate da uvek možete da obujete crne salonke, zatvorene cipele, jednostavne i elegantne.

A šta kada vam dosadi da nosite stalno jedan te isti model? Čak i ako menjate obuću svakog dana a one su istog blika i forme, izgleda kao da ste uvek u jednim te istim. Zato danas sa poštovanjem možemo reći da su pripadnice lepšeg pola zaista kreativne i snalažljive kada i u ovakvim uslovima nađu idealne modne kombinacije za svaki radni dan.

Da bi vam olakšali ova radna jutra izabrali smo pet pari cipela za svaki radni dan u nedelji. Uvek je dobro imati inspiraciju u ženama koje to rade sa lakoćom i svoje poslovne kombinacije svakodnevno “začinjuju” novim detaljima.

Ako je kompanija u kojoj radite vrlo konzervativna što se tiče oblačenja zaposlenih i od vas se očekuje da stalno budete u sakou i klasičnim pantalonama onda tu zaista nema mnogo prostora za izlaženje iz zadatih okvira. Poneki detalj u vidu kaiša ili ešarpe dolazi u obzir, nakit ostaje sveden i neprimetan a i šminka i frizura bi trebalo da budu prilično jednostavne. Ali ne gubite nadu, svaku kombinaciju uvek možete da osvežite zanimljivim cipelama, pa čak i onim za ovakve uslove. Izaberite crne ravne cipele u špic, ali sa detaljima u metalik nijansi. Na ovaj način vaš autfit je apsolutno sveden a dosadu ste “razbili” interesantnim cipelama.

Zlatne Pet pari cipela za pet RADNIH dana
Comments