– Ti to kao ne bi jebao? – upita šapatom pravi prijatelj, dok vam sredovečna prodavačica u “gift šopu”, pljosnatih sisa, ali dubokog dekoltea, pakuje poklon za rođendan njegove devojke.

tumblr mbqabmmG7Z1qlq3goo1 1280 Pet pitanja koja pravi srpski mužjak postavlja drugom pravom srpskom mužjaku

Kod pravih srpskih mužjaka stvari su uvek jednostavne, sve što je ženskog roda jeste za jebanje, ako pri tom ima dekolte, izrez na haljini, ili joj penis iz očiju viri, kakva god, šta god i ko god da je, podrazumeva se da ti to želiš jebati. Čujem ovih meseci kako žene apstiniraju, kako se žale na nemanje seksa, kako ih niko neće, pa mi je nejasno kako je to moguće kada većina mojih prijatelja čini armiju koja bi jebala gde god, šta god i kako god, bez puno pitanja i izvoljevanja, sa ili bez obaveza, samo da gurnu, pa posle šta bude da bude.


Amitz Dulniker u zvezdanom nebu vidi šta ste sve sakrili od sebe i drugih. Zna šta želite, mislite i volite. Zna sve: da ste nesrećni, nesigurni, perverzni i neodlučni. Ako budete dobri, neće to podeliti sa drugima. Amitz je takođe i autor “Besmislenog dnevnika jednog H8-era”.

Comments