#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Naučno je dokazano da su žene sa velikom zadnjicom inteligentnije i zdravije. Ali bez obzira na to, one zaista muku muče sa svojim pozamašnim atributima. Možda će nekima ovo izgledati smešno, ali ovi problemi mogu biti izluđujući za žene sa velikim pozadinama.

Ne možete da nađete uske farmerke koje vam odgovaraju

Pronaći uske farmerke koje vam lepo stoje prava je noćna mora. Ili su preuske za vaše kukove ili su preširoke na nogama. I skoro je teško pronaći farmerke koje vam stoje podjednako u svim delovima.

foto zadnjica kim kardasijan van kontrole nekad i sad 603018 velika To su muke: Pet problema koje će jedino žene sa velikim zadnjicama razumeti

Suknje i šortsevi su uvek prekratki

Sigurno vam se desilo da obučete suknju i sve je u redu, ali kada se pogledate u ogledalo vidite da vam je nazad prekratka. Velika pozadina magično transformiše duže suknje u miniće i mini suknje  u donji veš. Da biste sve pokrili potrebno je još materijala i zbog toga neizbežno je stalno povlačenje suknje nadole dok hodate.

Spavanje na leđima je pod znakom pitanja

Ako spavate na leđima vaša zadnjica je već od linije leđa što stvara mali tunel između njih. To može biti vrlo neprijatno i neudobno zbog čega ste primorani da se okrenete na stranu.

Zadnjica je nezavisna

Šta to znači? Jednostavno, dok prolazite njom zakačite sto ili nekog stranca dok ste u autobusu. Žene sa velikom zadnjicom, moraju posebno da vode računa o navigaciji svoje pozadine.

Vaše lice je na drugom mestu

To znači da vam je zadnjica toliko velika da svi više obraćaju pažnju na nju. Ako vam ljudi više hvale zadnjicu nego to kako ste se našminkali, onda ste vi sigurno žena sa velikom pozadinom.

Zadnjica merenje To su muke: Pet problema koje će jedino žene sa velikim zadnjicama razumeti

Mirjana Radojević

Editors choice