Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Pet tripova pre prvog puta sa novim partnerom

Pet tripova pre prvog puta sa novim partnerom

1/2

Zabrinutost pred prvi intimni susret sa nekim novim, nije toliko izraz nesigurnosti, koliko je posledica prethodne duge veze. Znate koliko vam je trebalo da se sa nekim uskladite i postignete prisnost i sada treba opet sa nekim da prolazite kroz to. Ako uopšte veza krene u pravcu veze. Dosta vam je samoće, željni ste i nestrpljivi, ali ne možete, a da ne tripujete.

Neće mu se dopasti moje telo

Zaista ima bezočnih muškaraca, koji će vas kritički odmeriti i čak prokomentarisati vaš višak kilograma, ili oblik grudi i veličinu dupeta. Ako vam se zalomi takav drkoš, setite se da možete da se obučete i odete. Taj nije zaslužio da ga upotrebite ni kao vibrator.

Srećom, vaš novi muškarac će najčešće biti zadovoljan golom činjenicom da ste goli i da upravo počinje seks. Možda će kasnije uočiti vaše nedostatke, ali lako će ih uklopiti u jedinstvenu sliku vaše lepote i privlačnosti i sviđaćete mu se takvi kakvi ste. Uostalom, tako je jedino normalno, fer i prihvatljivo.

Neću moći da se opustim

Pa, to je vaše najrealnije strahovanje. Tiče se samo vas. Ali nije strašno ako ne možete dovoljno da se opustite prvi put. Samo vam treba malo prakse i poverenja. Dajte sebi dozvolu da se možda ne opustite i možda se vrlo prijatno iznenadite. Možda ste naišle na toplog i strpljivog muškarca, pored koga će vam biti neobično lako da budete to što jeste, da mu poverite svoja strahovanja i da mu dozvolite da ih rasprši. A možda se i on isto tako oseća, pa ako se osećate zgrčeno i napeto, svakako mu recite. Ako je on taj, snaći će se i sa vašom i sa sopstvenom napetošću.

iStock 000023457058XSmall Pet tripova pre prvog puta sa novim partnerom

Upoređivaće me sa bivšom

Hoće. I šta vas briga. Pa i vi ćete njega upoređivati sa bivšim. Samo to nemojte činiti naglas, a valjda je i on dovoljno pametan da ćuti. O nekim stvarima se jednostavno ne razgovara u krevetu, a najpametnije, ni na bilo kom drugom mestu. Tu se ne radi o iskrenosti ili stepenu prisnosti, to je čisto poštovanje partnerove osobenosti i autentičnosti. Možda su njegova poređenja u vašu korist. Možda su i vaša i utoliko bolje. Ali nema nijednog razumnog ili romantičnog razloga da o tome diskutujete.

Editors choice