Još jedna noć kupovine po sniženim cenama, pod nazivom Grazia Shopping Night, ponovo će se održati u Fashion Park Outlet Centru u Inđiji! Samo u petak, 14. oktobra, ljubitelji dobrog šopinga moći će od 17 časova do ponoći da kupuju po dodatno sniženim cenama!

Sve posetioce očekuje dodatnih 20% popusta na već snižene outlet cene. Takav popust, uz već postojeći od 30 do 70%, pravi je povod za obilazak jedinog outlet centra u Srbiji! Nike, adidas, Fashion Company, Reebok, Replay, Guess, Navigare, Tommy Hilfiger – samo su neki od brendova koji se mogu naći u Fashion Parku.

Pored kupovine u prodavnicama najboljih domaćih i svetskih brendova po izuzetnim cenama, svi posetioci će moći da uživaju i u zabavnom programu. Vrhunac večeri obeležiće nastup benda Crvena jabuka, koji će tokom 120 minuta izvoditi svoje najveće hitove. Šoping žurku će svojim nastupom razmrdati i performas DJ-a, a najmlađi posetioci imaće priliku da se zabavljaju na našem igralištu, uz to sigurno će ih obradovati i klovn koji će modelirati balone.

Pogledajte šta smo izdvojili iz naše bogate ponude!

011 Petak baš kakav treba da bude: Grazia Shopping Night u Fashion Parku! 021 Petak baš kakav treba da bude: Grazia Shopping Night u Fashion Parku! 031 Petak baš kakav treba da bude: Grazia Shopping Night u Fashion Parku!

 

Comments